Stainless steel counter flange (oval, 2 piece), PN16/DN25

Податочен лист

Технички податоци
 • за Wilo пумпи
  Helix EXCEL/V 2.., 4.. MVI 1.., 2
 • Количина шрафови за прицврстување
  4
Приклучок за цевка
 • Влез за приклучок
  G 1
 • Излез за приклучок
  G 1
 • Приклучување на пумпа
  G 1
 • Цевковод
  G 1
 • Номинален притисок
  PN16
Димензии
 • Номинален дијаметар на прирабница (DN) DN
  -
 • Приклучен номинален дијаметар
  DN 25
Материјали
 • Материјал
  1.4308
Информации за нарачувања
 • Должина L
  185.0 mm
 • Ширина W
  185.0 mm
 • Висина H
  185 mm
 • Тежина
  0.70 kg
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  контрапри. од нерѓ. челик (овална) PN16/DN25
 • Арт.-бр.
  4016168

Опис

Навојна прирабница од нерѓосувачки челик (внатрешен навој), кружна, за поврзување на пумпата на цевководот од постројката.

Опсег на испорака

 • 2 контраприрабници,
 • Клинови и навртки
Технички податоци
 • Влез за приклучок
  G 1
 • Излез за приклучок
  G 1
 • Номинален притисок
  PN16
 • Материјал
  1.4308
 • Тежина
  0.70 kg
 • Производ
  Wilo
 • Арт.-бр.
  4016168

Информации за порачка

Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  контрапри. од нерѓ. челик (овална) PN16/DN25
 • EAN број
  4016322529040
 • Број на производ
  4016168
 • Бруто тежина прибл. m
  0.7 kg
 • Нето тежина прибл. m
  1 kg
 • Целокупна должина L
  185.0 mm
 • Висина без амбалажа H
  185 mm
 • Боја
  Сребро
 • Карактеристики на пакување
  Транспортна амбалажа
 • Вид на пакување
  Картон
 • Број по слој
  1
 • Ширина без амбалажа L
  185.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  1

PDF: Stainless steel counter flange (oval, 2 piece), PN16/DN25

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај