Stainless steel counter flange (round, 2 piece), PN 16 DN 50

Податочен лист

Технички податоци
 • за Wilo пумпи
  Helix EXCEL/V22..
Приклучок за цевка
 • Влез за приклучок
  DN 50
 • Излез за приклучок
  DN 50
 • Приклучување на пумпа
  DN 50
 • Цевковод
  DN 50
 • Номинален притисок
  PN16
Димензии
 • Номинален дијаметар на прирабница (DN) DN
  -
 • Приклучен номинален дијаметар
  DN 50
Материјали
 • Материјал
  1.4409
Информации за нарачувања
 • Должина L
  256.0 mm
 • Ширина W
  215.0 mm
 • Висина H
  190 mm
 • Тежина
  5.25 kg
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  контрапри. од нерѓ. челик (кружна) PN16/DN50
 • Арт.-бр.
  4038587

Опис

Навојна прирабница од нерѓосувачки челик (внатрешен навој), кружна, за поврзување на пумпата на цевководот од постројката.

Опсег на испорака

 • 2 контраприрабници,
 • Клинови и навртки
Технички податоци
 • Влез за приклучок
  DN 50
 • Излез за приклучок
  DN 50
 • Номинален притисок
  PN16
 • Материјал
  1.4409
 • Тежина
  5.25 kg
 • Производ
  Wilo
 • Арт.-бр.
  4038587

Информации за порачка

Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  контрапри. од нерѓ. челик (кружна) PN16/DN50
 • EAN број
  4048482109725
 • Број на производ
  4038587
 • Бруто тежина прибл. m
  5.3 kg
 • Нето тежина прибл. m
  5 kg
 • Целокупна должина L
  256.0 mm
 • Висина без амбалажа H
  190 mm
 • Боја
  Сребро
 • Карактеристики на пакување
  Транспортна амбалажа
 • Вид на пакување
  Картон
 • Број по слој
  1
 • Ширина без амбалажа L
  215.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  1

PDF: Stainless steel counter flange (round, 2 piece), PN 16 DN 50

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај