Storz B/C transition coupling

Податочен лист

Технички податоци
 • Влез за приклучок
  Storz B
 • Излез за приклучок
  Storz C
 • Цевковод
  Storz C
 • Приклучување на пумпа
  Storz B
 • Максимален работен притисок PN
  10 bar
Материјали
 • Материјал на заптивање
  NBR
 • Материјал на куќиште
  EN AC-43000
Информации за нарачувања
 • Тежина
  0.50 kg
 • Вид на пакување
  Картон
 • Производ
  Wilo
 • Арт.-бр.
  6000748
 • Опис на производ
  Storz B/C преодна спојка

Опис

Storz-преодна спојка за намалување на потисниот приклучок.

Технички податоци
 • Влез за приклучок
  Storz B
 • Излез за приклучок
  Storz C
 • Материјал на куќиште
  EN AC-43000
 • Материјал на заптивање
  NBR
 • Тежина
  0.50 kg
 • Производ
  Wilo
 • Арт.-бр.
  6000748

Информации за порачка

Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  Storz B/C преодна спојка
 • EAN број
  4044966008119
 • Број на производ
  6000748
 • Бруто тежина прибл. m
  1.0 kg
 • Нето тежина прибл. m
  1 kg
 • Целокупна должина L
  125.0 mm
 • Висина без амбалажа H
  50 mm
 • Боја
  сива/црна
 • Карактеристики на пакување
  Транспортна амбалажа
 • Вид на пакување
  Картон
 • Број по слој
  1
 • Ширина без амбалажа L
  125.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  1

PDF: Storz B/C transition coupling

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај