Storz pipe coupling with 90° pipe elbow

Опис на серијата

Серија

Storz-цврста спојка со лак на цевка од 90°

Производ

PDF: Storz pipe coupling with 90° pipe elbow

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај