Submersible electrode SET

Податочен лист

Технички податоци
 • Должина на кабел
  3 m
 • Тип на кабел
  H07RN-F
 • Мин. температура на медиум
  0 °C
 • Макс. температура на медиум
  60 °C
 • Мин. температура на лежиште
  -20 °C
 • Макс. температура на лежиште
  70 °C
Информации за нарачувања
 • Тежина
  1.50 kg
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  КОМПЛЕТ од потопни електроди
 • Арт.-бр.
  2006771

Опис

Комплет од 3 потопни електроди со 3 m кабелска должина за монтажа на осигурување од недостаток на вода за резервоар.

Информации за нарачувања
 • Тежина
  1.50 kg
 • Производ
  Wilo
 • Арт.-бр.
  2006771

Информации за порачка

Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  КОМПЛЕТ од потопни електроди
 • EAN број
  4016322289036
 • Број на производ
  2006771
 • Бруто тежина прибл. m
  2.0 kg
 • Нето тежина прибл. m
  2 kg
 • Целокупна должина L
  140.0 mm
 • Висина без амбалажа H
  23 mm
 • Боја
  сива/црна
 • Карактеристики на пакување
  Транспортна амбалажа
 • Вид на пакување
  Картон
 • Број по слој
  1
 • Ширина без амбалажа L
  24.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  1

PDF: Submersible electrode SET

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај