Submersible electrode

Податочен лист

Технички податоци
 • Должина на кабел
  0 m
 • Мин. температура на лежиште
  -20 °C
 • Макс. температура на лежиште
  70 °C
Информации за нарачувања
 • Тежина
  0.25 kg
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  Потопна електрода
 • Арт.-бр.
  64873

Опис

Сензор за недостиг од вода за поврзување на приклучна табла со релеј за активирање, со цел да се осигура од недостаток на вода во бунарски пумпи.

Напомена

Кабелот за поврзување треба да се порача посебно.

Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Арт.-бр.
  64873

Информации за порачка

Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  Потопна електрода
 • EAN број
  3517280191757
 • Број на производ
  64873
 • Бруто тежина прибл. m
  0.3 kg
 • Нето тежина прибл. m
  0 kg
 • Целокупна должина L
  85.0 mm
 • Висина без амбалажа H
  25 mm
 • Боја
  сива/црна
 • Карактеристики на пакување
  Транспортна амбалажа
 • Вид на пакување
  Картон
 • Број по слој
  1
 • Ширина без амбалажа L
  40.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  1

PDF: Submersible electrode

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај