Suction hose/pressure hose kit

Опис на серијата

Примена

Црево што издржува вшмукување и потисок, -25 °C до 55 °C вкл. две цревни стеги од VA како и отвори за црево R 1 и R 11/4 за приклучување на пливачкото одземање.

Серија

Комплет за вшмукателно/притисочно црево

Производ

PDF: Suction hose/pressure hose kit

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај