Suction strainer extension KS 14/KS 15

Податочен лист

Технички податоци
 • за Wilo пумпи
  KS 14, KS 15
 • Големина на завртки
  M5x50
 • Количина шрафови за прицврстување
  3
Материјали
 • Материјал
  1.4301
Информации за нарачувања
 • Должина L
  204.0 mm
 • Ширина W
  204.0 mm
 • Висина H
  120 mm
 • Тежина
  1.00 kg
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  Проширување на вшмук. корпа KS 14/KS 15
 • Арт.-бр.
  6032616

Опис

за филтрирање на груби нечистотии; Вшмукателната корпа цврсто се монтира на куќиштето со хидраулика.

Технички податоци
 • за Wilo пумпи
  KS 14, KS 15
 • Материјал
  1.4301
 • Тежина
  1.00 kg
 • Производ
  Wilo
 • Арт.-бр.
  6032616

Информации за порачка

Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  Проширување на вшмук. корпа KS 14/KS 15
 • EAN број
  4044966286111
 • Број на производ
  6032616
 • Бруто тежина прибл. m
  1.5 kg
 • Нето тежина прибл. m
  1 kg
 • Целокупна должина L
  204.0 mm
 • Висина без амбалажа H
  120 mm
 • Боја
  сива/црна
 • Карактеристики на пакување
  Транспортна амбалажа
 • Вид на пакување
  Картон
 • Број по слој
  1
 • Ширина без амбалажа L
  204.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  1

PDF: Suction strainer extension KS 14/KS 15

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај