Temperature module for systems with 1-3 pumps

Податочен лист

Технички податоци
 • Пресек на приклучоци
  1,25
 • Вид на заштита
  IP20
 • Макс. број пумпи што може да се контролираат
  1
 • Макс. број на пумпи што може да се управуваат
  3
Работни податоци
 • Мин. температура на лежиште
  -20 °C
 • Макс. температура на лежиште
  60 °C
 • Мин. температура на околина
  0 °C
 • Макс. температура на околина
  40 °C
Информации за нарачувања
 • Должина L
  60.0 mm
 • Ширина W
  30.0 mm
 • Висина H
  90 mm
 • Тежина
  0.07 kg
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  модул за температура за системи со 1-3 пумпи
 • Арт.-бр.
  2534991

Опис

Дополнителен модул за надградба на приклучни табли од серијата Wilo-CC/CCe-HVAC-систем, за примена на контролните режими во зависност од температурата. За усогласување на хардверското адресирање се испорачува и модул за адресирање.

Изведба: Модул за редење на носечка шина од 35 mm со четири канали, за регистрирање на температурни сензори (PT100/PT1000) коишто треба да се обезбедат на лице место, во техника со 2 или 3 спроводника.

 • Приливна температура (TV)
 • Повратна температура (TR)
 • Процесна температура (TP)
 • Надворешна температура (TA)
Технички податоци
 • Резолуција
  0.1
 • Макс. број на пумпи што може да се управуваат
  3
 • Мин. мерно подрачје
  -200
 • Макс. мерно подрачје
  500
 • Мин. температура на околина
  0 °C
 • Макс. температура на околина
  40 °C
 • Пресек на приклучоци
  1,25
 • Должина L
  60.0 mm
 • Ширина W
  30.0 mm
 • Висина H
  90 mm
 • Тежина
  0.07 kg
 • Производ
  Wilo
 • Арт.-бр.
  2534991

Информации за порачка

Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  модул за температура за системи со 1-3 пумпи
 • EAN број
  4048482167572
 • Број на производ
  2534991
 • Бруто тежина прибл. m
  0.1 kg
 • Нето тежина прибл. m
  0 kg
 • Целокупна должина L
  60.0 mm
 • Висина без амбалажа H
  90 mm
 • Боја
  Зелена
 • Карактеристики на пакување
  Комерцијална амбалажа
 • Вид на пакување
  Сандак
 • Број по слој
  1
 • Ширина без амбалажа L
  30.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  1

PDF: Temperature module for systems with 1-3 pumps

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај