Wilo-DrainLift SANI-M

Опис на серијата

Особености/предности на производот

  • Наједноставна инсталација и транспорт преку компактната конструкција и мала тежина
  • Безбедност при работа благодарение на големиот волумен за вклучување, термичка заштита на моторот и аларм којшто не зависи од електричната мрежа
  • Дизајнот отпорен на корозија со техничка пластика и нерѓосувачки челик нуди висока сигурност
  • Слободно бирање приклучоци за максимална монтажна флексибилност
  • Универзална замена преку повеќе варијанти со два слободни топчести премина (44/65 mm), начин на работа за континуирана или наизменична работа, како и изведба за агресивни медиуми
  • Едноставно одржување и чистење благодарение на провидниот резервоар и отвор за чистење во неповратните вентили
  • Опционално Wilo-SmartHome поврзување за непосредно известување директно на мобилен телефон

Големи системи за одведување на отпадна вода со единечна пумпа за едносемејни и двосемејни куќи.

Единечната постројка за одведување на фекалии Wilo-DrainLift SANI-M е идеално решение за примена во едносемејни и двосемејни домови и комерцијални објекти со неконтролирана експлоатација на отпадна вода благодарение на особено големиот волумен на пумпата и на начините на работа на пумпата за континуиран од и наизменична работа. Флексибилна примена и едноставна монтажа благодарение на слободниот топчест премин од 44 mm или 65 mm, слободното бирање на приливи и опционалната изведба за посебни агресивни медиуми. Лесно применливата конструкција прави одржувањето да е особено едноставно. Благодарение на опционален радио-предавател на аларм, пуш-известувањата во случај на дефект може да се испраќаат директно на паметен телефон.

Конструкција

Примена

Опрема/функција

Опсег на испорака

Означување на типот

Технички податоци

Материјали

Опис/конструкција

Вкупен дијаграм

Wilo-DrainLift SANI-M

Производ

PDF: Wilo-DrainLift SANI-M

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај