Wilo-VeroLine-IPH-W

Опис на серијата

Особености/предности на производот

 • Механичка заптивка со сопствено ладење, зависна од насоката на движење
 • Разновидна примена преку големо температурно подрачје на медиумот без дополнителни потрошни делови

Конструкција

Циркулациона пумпа со сув ротор во Inline-изведба со навојна врска

Примена

За транспорт на топла вода без абразивни материи, во затворени индустриски циркулациони системи, далечинско греење, затворени грејни системи итн.

Опсег на испорака

 • Пумпа
 • Упатство за вградување и работа
 • Контраприрабница за заварување
 • Заптивки на прирабницата

Означување на типот

Пример

IPH‐W 65/125‐1,1/4

IPH‐W

Inline‐пумпа за примена при топла вода

65

Номинален дијаметар DN на приклучок на цевка

125

Дијаметар на работно коло

1,1

Номинална моќност на мотор P2 во kW

4

Бр. на полови

Технички податоци

 • Дозволено температурно подрачје -10 °C до +210 °C при макс. 23 бара
 • Приклучување на мрежа 3~400 V, 50 Hz (други на барање)
 • Степен на заштита IP 55
 • Номинален дијаметар DN 20 до DN 80

Материјали

 • Куќиште на пумпа: леан челик 1.0625
 • фенер: EN-GJS-400-15
 • Работно коло: EN-GJL-250
 • Вратило: нерѓосувачки челик1.4005
 • Механичка заптивка: AQ1EGG; други механички заптивки на барање

Опис/конструкција

Едностепена нископритисочна центрифугална пумпа во Inline-изведба, со

 • Лизгачка механичка заптивка
 • прирабничка врска
 • фенер
 • Мотор со специјално вратило

Производ

PDF: Wilo-VeroLine-IPH-W

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај