Wilo-VeroNorm NPG

Опис на серијата

Особености/предности на производот

 • Се применува за температура на вода до 140 °C
 • Back-Pull-Out изведба
 • Проширување напалетата производи DIN EN 733

Конструкција

Едностепена нископритисочна пумпа монтирана на основна плоча

Примена

 • Транспорт на вода за греење (според VDI 2035), ладна вода и мешавини на вода-гликол без абразивни материи во системите за греење, ладна вода и ладење.
 • Примена во комуналното водоснабдување, наводнувањето, зградната техника, општата индустрија, фабриките итн.

Опсег на испорака

 • Пумпа
 • Упатство за вградување и работа

Материјали

 • Куќиште на пумпа: EN-GJL250
 • Работно коло: EN-GJL250
 • Вратило: зависно од типот X30Cr13

Опис/конструкција

Едностепена нископритисочна центрифугална пумпа во блок-изведба според EN 733, со спојка, заштита на спојка, мотор и основна плоча

 • Спојка за демонтажа
 • Механичка заптивка или заптивно пакување

Вкупен дијаграм

VeroNorm NPG

VeroNorm NPG

Производ

PDF: Wilo-VeroNorm NPG

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај