Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи

WILO-LIVE ASSISTANT: „Џебен експертски консултант“

Брза, непосредна помош преку видео разговор.

Дури и во време на криза со коронавирусите, работата на системите за греење, водоснабдување и отстранување на отпадни води е неопходна за вас како професионален инсталатер, специјалист консултант и оператор. Како е секогаш да имате технички советник покрај вас за време на сервисот на пумпите, и покрај овие тешки периоди, истовремено личниот контакт воопшто не е потребен? Не е можно? Направете го тоа со Wilo-Live Assistant, мобилно и дигиталното решение за сите прашања во врска со пумпите и решенијата на системот за пумпи! За да обезбедиме интерактивна поддршка, воведовме можности за видео разговор во живо со нашите клиенти на објект. На овој начин, можеме да ви помогнеме да ги решите вашите проблеми што е можно побрзо. Го спречуваме застојот и ја обезбедуваме работната сигурност на вашите пумпи и системи! Ако имате прашања, грешки или дефекти, можете да се потпрете на брзата поддршка од експертот за пумпи на Wilo со само едно притискање на копче.

Installer is holding a smart phone in his hand, on the screen you can see the Wilo-Live Assistant in use

ШТО Е WILO-LIVE ASSISTANT И КАКО РАБОТИ?

Користејќи го Wilo-Live Assistant, нашите стручни советници можат да ве поддржат во машинската просторија преку видео пренос - во живо и во реално време. Користете го вашиот паметен телефон за да ја ги покажете подесувањата на инсталација, додека Wilo експертот следи сè што е на нивниот екран. Тие можат да ги видат компонентите, како и другите детали и на тој начин можат да утврдат од каде потекнува грешката или дефектот. Покрај тоа, Wilo експертот може да даде корисни совети директно на сликата и да испрати потребни документи, како извадоци од упатството за употреба, што може да ги видите и на екранот на вашиот паметен телефон.

ШТО МИ Е ПОТРЕБНО ЗА ДА ГО КОРИСТАМ?

За да го користите Wilo-Live Assistant, потребен ви е iOS или Android паметен телефон со интернет прелистувач (Safari, Google Chrome, Opera, Microsoft Edge) и интернет конекција. Апликација не е неопходна.

КАКО ДОБИВАМ ПРИСТАП?

Пристапот ќе биде обезбеден од нашите локални организации за услуги, кои првично ќе стапат во контакт со вас преку телефон. Ако за време на разговорот се покаже дека видео-поддршката може да одговори на вашите прашања на побрз и по насочен начин, нашите вработени ќе ви испратат линк до вашиот паметен телефон преку СМС или е-маил. Откако ќе кликнете на линкот, само треба да овозможите пристап до микрофонот и камерата на вашиот паметен телефон и спремни сте да комуницирате. Се разбира, вашите податоци се заштитени во секое време. Нема користење на меморијата, а видеата не се снимаат. Само вие имате пристап до вашиот паметен телефон.

НАША УСЛУГА ЗА ВАС:

  • Интерактивна поддршка во живо преку видео разговор
  • Директен контакт со експерт
  • Навремено решение за да се обезбеди максимална оперативна сигурност на вашите пумпи и системи

Ако сакате да се убедите во услугите што ги нудиме, контактирајте го нашиот сервис за да го тестирате Wilo-Live Assistant.

Нашите Wilo сервисни техничари се дежурни за вас 24 часа на ден, 365 дена во годината. Без оглед на тоа како ќе се одвиваат работите: потребен е само еден повик за да добиете поддршка од нашите експерти за пумпи. Тие ќе ви помогнат брзо и професионално со директна координација.

Фокусот на Вило е насочен кон клиентот од 1872 година. Затоа нудиме 24-часовен сервис за итни случаи за да можете да не добиете во секое време.

T/F: +389 2 3122-058
M: +389 70 205-297

info@wilo.com.mk

Достапно:
Пон.-Пет. 8-16 часот