ИДНИНАТА Е ПОВРЗАНА

Од интеграцијата во автоматизацијата на зградите до контролата преку апликација, Wilo обезбедува сеопфатни комуникациски можности со интелигентни и паметни технологии. Ние паметно ве поврзуваме со вашите пумпи и пумпните системи и ви даваме преглед на местата на инсталација и работните услови додека сте во движење.

Достапно за следните производи

Wilo-Assistant - Апликацијата за сите

Редизајнираната апликација Wilo-Assistant го прави целиот свет на високо-ефикасна пумпна технологија достапна на паметни телефони и таблети за HVAC инсталатери, консултанти за зградна техничка опрема и ракувачи со пумпи.

Новиот дизајн и интуитивното корисничко искуство обезбедуваат уште подобра поддршка за вашата секојдневна работа. Новите функции и поврзувачките решенија додаваат во опсегот на можности што веќе ги нуди претходниот Wilo-Assistant.

Така, корисниците можат уште побрзо да го најдат она што им треба и да добијат поддршка за:

  • Консултации и избор
  • Консултација за клиенти
  • Инсталација и пуштање во работа
  • Далечинска контрола и одржување
Преземање од App Store (iOS)Апликација за Android на Google Play

Имаме одговори на вашите прашања

Нашите производи и услуги го разбудија вашиот интерес? Тогаш ние сме среќни да Ви помогнеме!

Без разлика дали се работи за креирање понуда или уредување на спецификациите на услугите, дизајнирање различни видови опрема, советување за избор на пумпи и приклучни уреди или само помош со хидраулични и проблеми со контрола.

Слободно можете да контактирате со најблиската канцеларија за продажба и да закажете состанок. Ве чекаме!

Најдете го вистинскиот контакт за вашето прашање.