Погодност и работна сигурност.

Апликацијата Solar Connect ви овозможува пристап до вашата потопна пумпа Wilo-Actun OPTI-MS од било каде. Работниот статус може да се контролира во движење за ефикасно снабдување со вода. Ова ја олеснува вашата дневна работа и ја зголемува безбедноста во работа.

Wilo-Solar Connect

Практично управување и контрола преку паметен телефон

Одржливост и поврзаност во едно погодно решение.

Благодарение на апликацијата Wilo-Solar Connect, практичноста и работната сигурност лежат во ваши раце.

Интелигентното вмрежување, ракувањето со малку ресурси и практичното работа преку паметен телефон се најважните придобивки од апликацијата Wilo-Solar Connect. Операторите на Wilo-Actun OPTI-MS можат да пристапат до нивната пумпа од каде било.

  • Брз поглед на водоснабдувањето.
  • Потврда за соодветно водоснабдување врз основа на сите потребни податоци.
  • Иницирање на соодветни мерки врз основа на идентификација на дефект.
  • Проверете го статусот на работа во движење за ефикасно водоснабдување.
  • Едноставна работа благодарение на старт-стоп функцијата.
  • Брзо дознајте ги промените во работниот статус преку известувања со притискање.

За поголема удобност: Откријте ја апликацијата Wilo-Solar Connect во апликацијата Wilo-Assistant

Wilo-Solar Connect

Благодарение на апликацијата Wilo-Solar Connect, практичноста и сигурноста во работата лежат во ваши раце: Можете да проверите дали има доволен проток на вода со користење на сите потребни податоци за перформансите и работниот статус за ефикасно водоснабдување во движење. Сите потребни информации за Wilo-Actun OPTI, како што се упатствата за инсталација и работа и најчесто поставуваните прашања, ќе ги најдете во апликацијата Wilo-Solar Connect.


Wilo-Assistant - Апликацијата за сите

Редизајнираната апликација Wilo-Assistant го прави целиот свет на високо-ефикасна пумпна технологија достапна на паметни телефони и таблети за HVAC инсталатери, консултанти за зградна техничка опрема и ракувачи со пумпи.

Новиот дизајн и интуитивното корисничко искуство обезбедуваат уште подобра поддршка за вашата секојдневна работа. Новите функции и поврзувачките решенија додаваат во опсегот на можности што веќе ги нуди претходниот Wilo-Assistant.

Така, корисниците можат уште побрзо да го најдат она што им треба и да добијат поддршка за:

  • Консултации и избор
  • Консултација за клиенти
  • Инсталација и пуштање во работа
  • Далечинска контрола и одржување
Преземање од App Store (iOS)Апликација за Android на Google Play

Имаме одговори на вашите прашања

Нашите производи и услуги го разбудија вашиот интерес? Тогаш ние сме среќни да Ви помогнеме!

Без разлика дали се работи за креирање понуда или уредување на спецификациите на услугите, дизајнирање различни видови опрема, советување за избор на пумпи и приклучни уреди или само помош со хидраулични и проблеми со контрола.

Слободно можете да контактирате со најблиската канцеларија за продажба и да закажете состанок. Ве чекаме!

Најдете го вистинскиот контакт за вашето прашање.