Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити

Wilo-Услуги

Советување, планирање, обука - сигурен пакет за вашето работно секојдневие

Со Wilo како партнер можете да се потпрете не само на тоа дека ќе изберете вредни решенија за производи, туку и дека ќе профитирате со обемниот сигурносен пакет за промислен сервис. Тоа значи дека ви пружаме сигурна поддршка низ сите фази – од планирање и димензионирање, до пуштање во работа и одржување. На нашите семинари ве информираме за најновите технологии и трехндови. А ако барате атрактивни услови за вашите проекти, тогаш имаме исто така одговарачки понуди за вас.

Накратко: Wilo е секогаш на вашата страна. Лично и на лице место. Со локални сервиси во преку 60 земји и со повеќе од 2,500 Wilo техничари во целиот свет.

Mr. Muslu at work

Инсталација и пробување


Ви благодариме многу!
Го примивме вашето барање.