Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити

Анализа, планирање и избор

Ние ви го олеснуваме планирањето и изборот

Ние не сакаме да изберете какво било решение, туку она решение што точно ви одговара - било да е нова инсталација или проактивна замена на пумпа. Поради тоа заедно со вас разговараме за вашите потреби пред купувањето и на основа на тоа ви предложуваме индивидуално и економично решение за производ. Ако сте го пронашле вашиот избор, ние точно ве советуваме како да ја спроведете инвестицијата.

Преглед на Wilo-Services:

  • Локално советување
  • Wilo-Energy Solutions – проактивна замена на пумпа
  • Wilo-Select 4 – консултант за пумпи
  • Wilo-LCC анализа
  • Методи на димензионирање и системска компетенција за водстопанство
  • Wilo-Financial Services

Daniel Busuioc, International Projects CoordinatorGroup Competence Team, WILO SE Hof/Germany

Методи на димензионирање за водостопанство