Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити

Ние сме ви на располагање - дури и по купувањето

Сервисирање и одржување

Нашите стандардизирани сервисни решенија го покриваат целиот животен циклус на вашите Wilo производи – дури и по купувањето. Поради тоа сме за вас присутни и локално и во целиот свет со нашите сервисни техничари, секој момент ве обезбедуваме брзо со снабдување на резервни делови и го засилуваме вашето практично искуство со насочени обуки. За тоа време внимаване на тоа постојано да ги подобруваме нашите перформанси.