Пребарување
Контакт
Е-пошта
Создавање каталог
Мои фаворити
Споредба на производи
Ecolution Banner EN

Бидете личноста која ја зголемува енергетската ефикасност, ја зголемува работната сигурност и ги надминува еколошките барања!

дознајте повеќе
Wilopark Annual Report 2020 Indoor, Outdoor

Добре дојдовте во Wilo!

Ние живееме за пумпите – разгледајте и запознајте нѐ.

За нас
Wilo-Varios PICO-STG Детали
Wilo-Stratos MAXO Детали
Wilo-Isar BOOST5 Детали
Wilo-EMUport CORE Детали

Алати

Wilo за замена на пумпа

Тражете ефикасен тип пумпа за замена на вашата стара пумпа

Или користете ја навигацијата на прегледот за замена за да го најдете правото решение чекор по чекор.

За прегледот за замена

Пребарувач за пумпи

Делумен опис


Пронајди според серија

Контакти

Service Shooting 2014, Alexandra Müller in the warehouse

Wilo Овластени дистрибутери

Овде може да најдете контакти од нашите овластени дистрибутери

Service Shooting 2014 Call Agent Mrs. Jürgens

Wilo Македонија

Wilo Претставништво Скопје
Париска, 4
1000 Скопје, Македонија
Т/Ф: +389 (0)2 3122 058
М: +389 (0)70 205 297

Mr. Kruppa at work with Wilo pump

Wilo Овластен Сервис

Вашиот сервисен партнер најблиску до Вас