Захист даних та Політика приватності

Положення про захист персональних даних WILO SE


A. Назва та адреса Контролера даних.

З метою виконання положень Регламенту 2016/679 Європейського Парламенту і Ради (ЄС) від 27 квітня 2016 року «Про захист фізичних осіб у з՚вязку з опрацюванням персональних даних і про вільний рух таких даних, та скасування Директиви 95/46 / ЄС (Загальний регламент про захист даних)» (надалі GDPR) та інших національних законів про захист даних у державах-членах ЄС та інших застосованих положень про захист даних Контролером даних є:

WILO SE
Nortkirchenstr. 100
44263 Dortmund
Deutschland
Тел .: + 49 231 4102 - 0
Електронна пошта: wilo@wilo.com
Веб-сайт: www.wilo.com

Для інформації про захист даних звертайтесь:
WILO SE
Nortkirchenstr. 100
44236 Dortmund
Germany
Електронна пошта: data-privacy@wilo.com

В. Загальна інформація про обробку даних
1. Сфера обробки персональних даних

Ми збираємо та обробляємо персональні дані свого користувача лише в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення функціонування веб-сайту, вмісту та послуг. Ми збираємо та обробляємо особисті дані нашого користувача лише після отримання згоди користувача. Винятком є випадки, коли згоду користувача з причин неможливо отримати, а обробка даних дозволеназаконодавством.
2. Правова основа для обробки персональних даних

Стаття 6 (1) пункт (а) GDPR служить правовою підставою для обробки персональних даних, якщо ми отримаємо згоду суб'єкта даних на обробку персональних даних.
Стаття 6 (1) пункт (b) GDPR служить правовою підставою для обробки персональних даних, необхідних для виконання договору, учасником якого є суб'єкт даних. Це стосується також операцій, які необхідні для здійснення переддоговірних заходів.
Стаття 6 (1) пункт (c) GDPR служить правовою підставою, якщо обробка персональних даних необхідна для виконання встановлених законом зобов'язань нашої компанії.
Стаття 6 (1) пункт (d) GDPR служить правовою підставою у випадку, коли життєві інтереси суб'єкта даних або іншої реальної особи потребують обробки персональних даних.
Стаття 6 (1) пункт (f) GDPR служить правовою підставою, якщо обробка даних є необхідною для захисту законних інтересів нашої компанії або третьої сторони, що переважає над інтересами, основними правами та основними свободами суб'єкта даних.

3. Період видалення та зберігання даних

Персональні дані суб'єкта даних видаляються або блокуються, як тільки досягається мета їх зберігання. Зберігання протягом більш тривалого періоду можливе, якщо це передбачено європейським або національним законодавством у відповідних регламентах, законах Європейського Союзу чи інших положеннях, що регулюються контролером даних. Дані також видаляються або блокуються після закінчення встановленого законом строку зберігання, якщо тільки немає вимоги зберігати дані для укладення або виконання договору.

Дані, які ми зберігаємо, включають, зокрема:
• Файли реєстрації максимально 14 днів
• Бази даних для входу за час існування облікового запису
• Universal Messenger протягом трьох місяців

• Комерційні інструменти протягом тривалості юридичної транзакції та пов'язаних із цим встановлених законом періодів зберігання.

C. Забезпечення веб-сайту та генерація файлів реєстрації
1. Опис та сфера обробки даних

Наша система автоматично збирає дані та інформацію з комп'ютера, з якого здійснюється доступ, кожного разу, коли користувач відвідує наш веб-сайт.

Збираються такі дані:
(1) Інформація про тип браузера та використовувану версію
(2) Операційна система користувача
(3) Інтернет-провайдер користувача
(4) IP-адреса користувача
(5) Дата та час доступу
(6) Веб-сайти, з яких користувач перейшов на наш веб-сайт
(7) Веб-сайти, доступ до яких здійснюється системою користувача через наш веб-сайт
(8) Тривалість відвідування користувача
(9) Країна походження користувача
(10) Мова, якій користувач надає перевагу
(11) Час першого відвідування користувача та останнього відвідування
Ці дані також зберігаються у файлах нашого системного журналу. Ми не зберігаємо ці дані разом з іншими особистими даними користувача.
2. Правова основа для обробки даних
Правовою основою тимчасового зберігання даних та файлів реєстрації є Стаття (1), пункт (f) GDPR.

3. Мета обробки даних

Для доставки веб-сайту на комп'ютер користувача потрібно тимчасове зберігання IP-адреси нашою системою. Отже, IP-адресу користувача необхідно зберігати протягом сеансу.
Метою збереження даних у реєстраційних файлах є гарантування належного функціонування нашого веб-сайту. Ці дані також використовуються для оптимізації веб-сайту та захисту безпеки наших ІТ-систем.
Такі цілі представляють наш законний інтерес до обробки даних відповідно до статті 6 (1) пункту (f) GDPR.
4. Тривалість зберігання
Дані видаляються, як тільки мета їх збору була досягнута. Там, де збираються дані для роботи веб-сайту, це відбувається, як тільки закінчується відповідний сеанс.
Якщо дані зберігаються у реєстраційних файлах, це відбувається максимум через 14 днів. Дані можуть зберігатися довше за певних обставин. У такому випадку IP-адреси користувача видаляються або обрізаються, внаслідок чого більше неможливо відстежити їх до клієнта, що отримує доступ.

5. Право на заперечення та оскарження рішення
Збір даних для забезпечення роботи веб-сайту та зберігання даних у файлах реєстрації абсолютно необхідні для роботи веб-сайту. Це означає, що користувачі не можуть заперечувати проти такого збору та зберігання даних.

D. Використання cookies
1. Опис та сфера обробки даних
Наш веб-сайт використовує файли cookies. Файли cookies - це текстові файли, які зберігаються в Інтернет-браузері або в Інтернет-браузері в комп'ютерній системі користувача. Коли користувач відвідує веб-сайт, cookies-файли можуть бути розміщені локально на пристрої користувача. Цей файл cookie містить рядок символів, який є унікальним ідентифікаційним кодом браузера та буде розпізнаний при наступному відвідуванні веб-сайту.
Ми використовуємо файли cookies, щоб зробити наш веб-сайт більш зручним для користувачів. Деякі елементи нашого веб-сайту вимагають, щоб браузер, який отримує доступ, все ще міг бути ідентифікований після того, як залишив нашу сторінку.

Файли cookies зберігають та передають такі дані:
(1) Товари в кошику для покупок
(2) Інформація про вхід
(3) Інформація про чат
(4) Механізми захисту форм (XSRF)
(5) Список побажань
(6) Сервіси Google Analytics
(7) Загальна перевірка Facebook Pixel
(8) Інтеграція Карт Google
(9) Дані Universal Messenger для веб-сайту, орієнтованого на цільову групу
(10) Інтеграція YouTube-роликів
На нашому веб-сайті також використовуються файли cookies, які дозволяють проаналізувати навігацію користувача та використання ним веб-сайту.
Можна передавати такі дані:
(1) Введені пошукові терміни
(2) Перегляди сторінок
(3) Використання функцій веб-сайту

Зібрані дані користувачів псевдонімізуються технічними методами. Дані не можна більше відстежувати до користувача, що отримує доступ. Дані не об'єднуються з іншими персональними даними користувача.
Під час доступу до веб-сайту користувачі інформуються про використання файлів cookies для цілей аналізу інформаційним банером, який також посилається на це Положення про захист даних. Сюди входить інформація про те, як розміщенням файлів cookies можна запобігти зміні налаштувань браузера.

2. Правова основа для обробки даних
Правовою основою для обробки даних, пов’язаної з використанням файлів cookies, є Стаття 6 (1), пункт (f) GDPR.
3. Мета обробки даних
Мета використання суто необхідних файлів cookies - зробити веб-сайт більш зручним для користувачів. Деякі функції, пропоновані на нашому веб-сайті, можуть бути недоступними, якщо файли cookies відключені. Ці функції залежать від розпізнавання браузера після виходу з веб-сайту.
Наступні функції вимагають використання файлів cookies:
(1) торгові функції (наприклад, кошик для покупок)
(2) функції відстеження (наприклад, країна походження)
Дані користувача, зібрані суто необхідними файлами cookies, не використовуються для створення профілів користувачів.

Файли cookies-аналізу використовуються виключно з метою покращення якості нашого веб-сайту та його вмісту. Файли cookies-аналізу надають нам інформацію про те, як використовується веб-сайт і як ми можемо постійно вдосконалювати наші послуги.
Такі цілі представляють наш законний інтерес до обробки даних відповідно до Статті 6 (1) пункту (f) GDPR.
4. Тривалість зберігання, право на заперечення та оскарження рішення
Комп'ютер користувача зберігає та передає файли cookies на наш веб-сайт. Це означає, що наші користувачі повністю контролюють використання файлів cookies. Ви можете деактивувати або обмежити передачу файлів cookies, змінивши налаштування вашого веб-браузера. Файли cookies, які вже розміщені, можна будь-коли видалити. Це також може бути автоматично. Ви не зможете використовувати повний спектр функцій, запропонованих на нашому веб-сайті, якщо у вас деактивовані cookies.

E. Інформаційна розсилка
1. Опис та сфера обробки даних
Наш веб-сайт пропонує користувачам підписатися на безкоштовну інформаційну розсилку. Дані, внесені в реєстраційну форму, будуть передані нам.
Під час реєстрації збираються такі дані:
(1) IP-адреса комп'ютера, з якого здійснюється доступ
(2) Дата та час реєстрації
Ваша згода на обробку даних отримується в процесі реєстрації, де ви також отримаєте посилання на це Положення про захист даних.
Якщо ви надаєте нам свою електронну адресу під час покупки товарів чи послуг через наш веб-сайт, ми можемо згодом використовувати ці дані для інформаційної розсилки. У цьому випадку інформаційна розсилка буде містити лише пряму рекламу аналогічних товарів чи послуг, пропонованих нашою компанією.
Дані не розголошуються третім особам у рамках обробки даних, пов'язаних з інформаційною розсилкою. Дані використовуються виключно для розсилки.
Ми також використовуємо відстеження інформаційної розсилки, а це означає, що надіслані нами електронні листи містять невеликі файли зображень, які також називаються веб-маяками або пікселями відстеження, які вбудовуються в електронні листи, але не містяться безпосередньо в них (лише як посилання на веб-адреси). Вони завантажуються із зовнішнього сервера програмою веб-пошти, що працює в браузері. Збирається інформація про виклик сторінки, IP-адресу та інформацію про клієнта, що звертається.
2. Правова основа для обробки даних
Правовою основою для обробки даних після того, як користувач підписався на розсилку та надав свою декларацію про згоду на використання своїх даних, є пункт (а) Статті 6 (1) GDPR.
Правовою основою для інформаційної розсилки після продажу товарів чи послуг є Розділ 7 (3) UWG (Німецький закон про недобросовісну конкуренцію).
Відстеження інформаційної розсилки також базується на Статті 6 (1) GDPR.

3. Мета обробки даних
Метою збирання електронних адрес користувачів є доставка інформаційної розсилки.
Метою відстеження інформаційної розсилки є статистичний аналіз для визначення кількості електронних листів, які читаються, коли і до яких посилань часто звертаються. У цьому випадку використання не дозволяє робити висновки щодо фізичної особи. Інформація використовується для оптимізації вмісту інформаційної розсилки або для кращого узгодження розсилки з поштовими програмами, якими користуються одержувачі.
Збір інших персональних даних під час реєстрації служить для запобігання неправомірному використанню послуг або використовуваних електронних адрес.
4. Тривалість зберігання
Дані видаляються, як тільки мета їх збору була досягнута. Відповідно, електронна адреса користувача буде зберігатися до тих пір, поки користувач залишиться підписаним на розсилку. Дані аналізу видаляються через три місяці.
Будь-які інші персональні дані, зібрані в процесі реєстрації, зазвичай видаляються через сім днів.
5. Право на заперечення та оскарження рішення
Підписку на розсилку користувач може скасувати будь-коли (скасувати підписку). Уся інформаційна розсилка містить посилання для скасування підписки.
Це також дає можливість користувачеві відкликати свою згоду на зберігання персональних даних, зібраних під час реєстрації.

F. Реєстрація
1. Опис та сфера обробки даних
Наш веб-сайт пропонує користувачам зареєструватися, надавши їх особисті дані. Дані вводяться у форму, передаються нам і потім зберігаються нами. Дані не розголошуються третім особам, якщо тільки транзакція з обробки платежів не бере участь у процесі електронної комерції. При реєстрації збираються такі дані:
(1) Ім'я
(2) Прізвище
(3) Адреса електронної пошти
(4) Пароль
(5) Адреса
(6) Поштовий індекс
(7) Місто
(8) Дата народження
(9) Номер телефону
(10) Номер факсу
(11) Податковий номер
(12) Компанія
(13) Веб-сайт компанії

Наступні додаткові дані зберігаються при реєстрації:
(1) Дата та час реєстрації
(2) Дата та час підтвердження реєстрації
(3) Дата та час, коли було надано згоду відповідно до Положення про захист даних
(4) Веб-сайт, на якому здійснювалася реєстрація
Згода користувача на обробку цих даних отримується в процесі реєстрації.

Ці дані також збираються під час транзакції електронної комерції. У цьому випадку дані можуть у певних випадках бути розголошені третім особам. Wilo уклала договір з BS PAYONE для надання послуг з обробки платежів при безготівкових операціях за допомогою кредитних/дебетових карток. Це означає, що BS PAYONE бере на себе роль контролера даних на виконання Статті 4 (7) GDPR.
2. Правова основа для обробки даних
Правовою основою для обробки даних за згодою користувача є пункт (a) Статті 6 (1) GDPR.
Якщо реєстрація служить цілі укладення договору з користувачем або здійснення переддоговірних заходів, правовою основою для обробки даних є також пункт (b) Статті 6 (1) GDPR.
Обробка даних під час операції електронної комерції базується на Статті 6 (1) пункт (b) GDPR.

3. Мета обробки даних
Реєстрація користувача необхідна для надання певного контенту та послуг на нашому веб-сайті. Від користувача також може вимагатися реєстрація з метою виконання договору з ним або здійснення попередніх договірних заходів.
4. Тривалість зберігання
Дані видаляються, як тільки мета їх збору була досягнута.
Для даних, зібраних під час реєстрації, це cаме той випадок, коли реєстрація на нашому веб-сайті скасовується або модифікується.
Дані, необхідні для виконання договору або здійснення переддоговірних заходів, також можуть бути видалені, якщо вони більше не потрібні для виконання договору. Можливо, необхідно буде зберігати персональні дані контрагента довше, ніж потрібно для укладення договору, з метою виконання договірних чи встановлених законом зобов'язань. Це означає, що як тільки користувач вимагає видалення свого аккаунта, дані, зазначені в пункті F.1., буде видалено; якщо протилежного не потребує закон, який вимагає від Wilo зберігати дані (тобто встановлені законом періоди зберігання).
5. Право на заперечення та оскарження рішення
Користувачі можуть скасувати реєстрацію в будь-який час. Ви можете в будь-який час попросити нас змінити ваші дані, що зберігаються нами. Ви можете будь-коли оновити дані свого профілю на порталі myWilo.
Якщо дані необхідні для виконання договору або для здійснення переддоговірних заходів, попереднє видалення даних можливе лише в тому випадку, якщо таке не суперечить встановленим законом вимогам.

G. Контактна форма та контакт електронною поштою
1. Опис та сфера обробки даних
Наш веб-сайт пропонує контактну форму, яку можна використовувати для надсилання нам електронної кореспонденції. Подібна форма може бути використана для реєстрації в одному з навчальних курсів, пропонованих Wilo, або нашими компаніями-партнерами. Дані, введені у ці форми, будуть нам передані та зберігатись нами. Це дані, показані у вхідній масці.
Наступні додаткові дані зберігаються під час подання форми:
(1) IP-адреса користувача
(2) Мова та URL-адреса сторінки, на яку можна отримати доступ
(3) Браузер та операційна система користувача
(4) Cторінка посилань користувача
(5) Дата та час встановлення контакту

Що стосується обробки їх даних, користувачі під час подання форми адресуються до Положення про захист даних та повинні підтвердити свою згоду з цим Положенням.
Крім того, користувачі можуть зв’язатися з нами через надану електронну адресу. У цьому випадку особисті дані користувача, що передаються в електронній пошті, будуть зберігатися.
Дані не розголошуються третім особам у цьому контексті. Дані використовуються виключно для обробки кореспонденції, якщо тільки ми не використовуємо підрядників для виконання наших послуг, наприклад, послуги з ремонту, які не надаються безпосередньо нашою заводською службою підтримки клієнтів, і яким потрібні дані для надання своїх послуг. Якщо ви надішлете заявку, як додаток до електронної пошти чи форми, ми обробимо її на нашому електронному порталі заявок, який обслуговується третьою стороною (Lumesse GmbH).
2. Правова основа для обробки даних
Правовою основою для обробки даних, що надходять через контактну форму за згодою користувача, є Cтаття 6 (1) пункт (а) GDPR.
Правовою основою для обробки даних, переданих електронною поштою, є пункт (f) Cтатті 6 (1) GDPR. Якщо метою контактування електронною поштою є укладення договору, або, наприклад, розміщення замовлення у службі післяпродажного сервісу, або надсилання заявки, обробка даних також ґрунтується на пунктах (b) та (c) Статті 6 (1) GDPR.
Правовою основою для зберігання інформації про учасників є Стаття 6 (1) пункт (f) GDPR.

3. Мета обробки даних
Ми обробляємо виключно персональні дані, подані за допомогою онлайн-форми для обробки запиту користувача. Контакт електронною поштою також включає необхідний законний процес обробки даних. Якщо ви записалися на навчальний курс, надані вами персональні дані будуть використані для проведення та організації навчальних курсів.
Будь-які інші персональні дані, оброблені в процесі подання, служать метою запобігання неправильному використанню контактної форми та захисту безпеки наших ІТ-систем.
4. Тривалість зберігання
Дані видаляються, як тільки мета їх збору була досягнута. Особисті дані, введені в онлайн-форму, не зберігаються на наших серверах. Дані, надіслані електронною поштою, видаляються після завершення відповідного листування з користувачем. Листування вважається закінченим, якщо обставини свідчать про те, що відповідний запит було вирішено остаточно.
Якщо ви надішлете нам замовлення на службу післяпродажного сервісу, ми зв’яжемось з вами, скориставшись процедурою подвійного підтвердження. Якщо ви відповісте на контактну електронну пошту, дані будуть видалені протягом 24 годин. Якщо ми не отримаємо від вас відповіді щодо контактної електронної пошти, ми збережемо ваш запит на замовлення протягом двох тижнів, щоб ви могли розмістити замовлення, яке ви вже надіслали нам.
Ваші дані, що стосуються вашого зарахування на курси навчання чи інші заходи клієнтів, можуть зберігатися до 10 років через вимоги податкового законодавства.
Додаткові персональні дані, зібрані в процесі подання, видаляються максимум через сім днів.
5. Право на заперечення та оскарження рішення
Користувач може в будь-який час відкликати свою згоду на обробку персональних даних. Користувачі, які звертаються до нас електронною поштою, можуть будь-коли відкликати свою згоду на зберігання своїх персональних даних. Якщо згоду буде скасовано, листування з користувачем буде припинено.

У цьому випадку всі особисті дані, що зберігаються під час встановлення контакту, будуть видалені.

H. Послуги аналізу веб-сайтів
1. Опис та сфера обробки даних
Цей веб-сайт використовує Google Analytics, послугу веб-аналізу від Google Inc. («Google»). Google Analytics використовує файли cookies, текстові файли, які зберігаються на вашому комп’ютері та дозволяє проаналізувати ваше використання цього веб-сайту. Інформація, створена файлом cookie про ваше використання цього веб-сайту, зазвичай передається на сервер Google у США та зберігається там.
Ми хотіли б зазначити, що цей веб-сайт використовує Google Analytics із розширенням «_anonymizeIp ()», а це означає, що обробляються лише усічені IP-адреси, щоб виключити будь-які прямі висновки щодо фізичної особи. Ваша IP-адреса буде урізана Google у державах-членах Європейського Союзу або в інших державах-підписантах Угоди про Європейський економічний простір. Повна IP-адреса надсилається лише на сервер Google у США та там урізається лише у виняткових випадках.
2. Правова основа для обробки даних
Правовою основою для обробки персональних даних за допомогою Google Analytics є Cтаття 6 (1) пункт (f) GDPR.
3. Мета обробки даних
Мета обробки даних - прагнення до сталого вдосконалення веб-сайту та досвіду користувачів. Google використовує цю інформацію від імені оператора цього веб-сайту для оцінки вашого використання цього веб-сайту, для складання звітів про діяльність веб-сайту та надання інших послуг оператору веб-сайту, які пов’язані з використанням цього веб-сайту та Інтернету. З цією метою наша компанія уклала з Google договір на обробку даних щодо контракту відповідно до статті 28 GDPR.
4. Тривалість зберігання
Дані видаляються, як тільки мета їх збору була досягнута.

5. Право на заперечення та оскарження рішення
IP-адреса, надіслана з вашого браузеру в рамках служби Google Analytics, не поєднується з іншими даними Google. Ви можете регулювати налаштування свого браузера, щоб запобігти збереженню файлів cookies на вашому комп'ютері. Зверніть увагу, що після цього ви, можливо, не зможете використовувати всі функції, пропоновані на цьому веб-сайті. Ви також можете запобігти збору даних щодо використання вами веб-сайту (включаючи вашу IP-адресу), створених файлом cookie до Google, та обробку цих даних Google, завантаживши та встановивши плагін браузера, доступний за наступним посиланням:
https://tools.google.com/dlpage/

I. Права суб'єкта даних
Якщо ваші персональні дані обробляються, ви є суб'єктом даних у значенні GDPR. Ви маєте наступні права по відношенню до контролера даних:
1. Доступ до інформації
Ви маєте право вимагати від контролера підтвердити, чи обробляємо ми будь-які ваші особисті дані.
У такому випадку ви маєте право вимагати від адміністратора даних надати вам таку інформацію:
(1) Цілі обробки персональних даних;
(2) Категорії персональних даних, які обробляються;
(3) Одержувачі або категорії одержувачів, яким були або будуть розкриті ваші особисті дані;
(4) Передбачуваний період для зберігання ваших персональних даних або, якщо точної інформації немає, - критерії визначення періоду зберігання;

(5) Існування права на видалення або виправлення ваших персональних даних, права обмежувати обробку даних контролером даних та право відкликати вашу декларацію про згоду на таку обробку даних;
(6) Наявність права подати скаргу до наглядового органу;
(7) Вся наявна інформація про джерело будь-яких персональних даних, які не були зібрані у суб'єкта даних;
(8) Наявність автоматизованих індивідуальних рішень, у тому числі профілювання відповідно до статті 22 (1) та (4) GDPR, і, якщо це так, змістовної інформації щодо логічних міркувань та масштабів та запланованих наслідків такої обробки даних для суб'єкта даних.
Ви також маєте право вимагати інформацію про те, чи були ваші персональні дані передані третій країні чи міжнародній організації. З цього приводу ви можете вимагати інформування про відповідні гарантії відповідно до статті 46 GDPR стосовно такої передачі.
2. Право на виправлення
Ви маєте право вимагати від контролера даних виправити або доповнити ваші дані, якщо ваші особисті дані невірні або неповні. Контролер даних повинен виправляти дані без зайвої затримки.
3. Право обмежувати обробку даних
Ви маєте право накласти обмеження на обробку ваших персональних даних за таких умов:
(1) ви оскаржуєте правильність своїх персональних даних і надаєте контролеру даних достатній час для перевірки правильності персональних даних;
(2) обробка даних є незаконною, ви відмовляєтесь від видалення відповідних персональних даних але вимагаєте обмеження обробки ваших персональних даних;
(3) контролер даних більше не вимагає персональних даних для цілей, для яких вони були зібрані, але ви потребуєте цих даних для затвердження, здійснення чи захисту законних інтересів, або
(4) ви заперечували проти обробки даних відповідно до статті 21 (1) GDPR, і рішення про те, чи законні інтереси контролера даних переважають над вашими, не прийняте.
Якщо обробка ваших персональних даних була обмежена, ці дані, крім їх зберігання, можуть оброблятися лише за вашою згодою з метою затвердження, здійснення чи відстоювання законних інтересів, для захисту прав іншої особи чи юридичної особи або важливих суспільних інтересів Європейського Союзу чи держави-члена.
Якщо обмеження, накладене на обробку даних у зазначених умовах, буде змінено, вас повідомить контролер даних перед тим, як обмеження буде знято.

4.Право на видалення

а) Зобов'язання видаляти дані
Ви можете попросити контролера негайно видалити ваші персональні дані, і адміністратор даних зобов’язаний видаляти такі дані без зайвих затримок, якщо застосовується одна з наступних причин:
(1) Ваші особисті дані більше не потрібні для цілей, для яких вони були зібрані або оброблені іншим чином.
(2) Ви скасовуєте свою згоду, на якій базується обробка даних відповідно до пункту (а) Статті 6 (1) або Статті 9 (2) (а) GDPR, і немає іншої правової підстави для обробки даних.
(3) Ви заперечуєте проти обробки даних відповідно до Статті 21 (1) GDPR, і немає жодних законних інтересів в обробці даних, або ви заперечуєте проти обробки даних відповідно до Статті 21 (2) GDPR.
(4) Ваші особисті дані були оброблені незаконно.
(5) Видалення ваших персональних даних потрібно для виконання встановленого законодавством зобов’язання, передбаченого законодавством ЄС або законодавством держав-членів, яким керується контролер даних.
(6) Ваші особисті дані були зібрані стосовно послуг, які надає інформаційне суспільство відповідно до Статті 8 (1) GDPR.
б) Подальше повідомлення третіх осіб

Якщо контролер оприлюднив ваші персональні дані та зобов’язаний видалити такі дані відповідно до статті 17 (1) GDPR, контролер даних повинен, в межах наявних технологій та витрат на впровадження, вжити адекватних заходів, у тому числі технічного характеру, щоб повідомити контролерів даних, що обробляють персональні дані, про те, що ви, як суб'єкт даних, попросили їх видалити всі посилання на ці персональні дані, а також копії чи відтворення цих персональних даних.
в) Винятки
Ви не маєте права на видалення своїх даних, якщо обробка даних необхідна, щоб
(1) реалізувати право на свободу вираження поглядів та свободу інформації;
(2) виконувати встановлене законодавством зобов'язання, яке вимагає обробки даних відповідно до законодавства ЄС або законодавства держав-членів, що регулюють контроль за даними, або виконувати функцію в інтересах суспільства або здійснювати державні повноваження, надані контролеру даних;
(3) з міркувань суспільного інтересу у сфері охорони здоров'я відповідно до пунктів (h) та (i) Статті 9 (9), а також Статті 9 (3) GDPR;
(4) для архівних цілей, які мають суспільний інтерес, наукових чи історичних цілей дослідження, або для статистичних цілей відповідно до Статті 89 (1) GDPR, наскільки очікується, що право, зазначене в розділі а), не забезпечує досягнення цілі цієї обробки даних або значно перешкоджають їй, або
(5) з метою відстоювання, здійснення чи захисту законних інтересів.

5. Право на подальше повідомлення
Якщо ви скористалися своїм правом на виправлення чи видалення своїх даних або наклали обмеження на обробку даних контролером даних, контролер даних повинен повідомити всіх одержувачів, яким були передані ваші особисті дані, про таке виправлення або видалення ваших даних, або накладення обмеження на обробку ваших даних, якщо тільки така дія не є неможливою або не спричинить необґрунтовані зусилля чи витрати.
Ви маєте право отримувати інформацію про цих одержувачів ваших даних від контролера даних.
6. Право на портативність даних
Ви маєте право отримувати ваші персональні дані, надані контролеру даних, у структурованому, загальновживаному та машиночитаному форматі. Ви також маєте право здійснювати передачу цих даних іншому контролеру даних без втручання від контролера даних, якому персональні дані були надані спочатку, за умови, що
(1) обробка даних ґрунтується на згоді відповідно до пункту (а) Статті 6 (1) або пункту (а) Статті 9 (2) GDPR або на підставі договору відповідно до пункту (b) пункту (b) Статті 6 (1), та
(2) обробка проводиться за допомогою автоматизованих процесів.
Виконуючи це право, ви також маєте право передавати персональні дані безпосередньо від одного контролера даних до іншого, за умови технічної можливості. Це не повинно загрожувати правам і свободам третіх осіб.
Право на портативність даних не поширюється на обробку даних, необхідну для виконання функції в інтересах суспільства, або на здійснення публічних повноважень, наданих контролеру даних.
7. Право на заперечення
Ви маєте право заперечувати проти обробки ваших персональних даних на підставі пункту (е) (f) Статті 6 (1) GDPR з причин, що виходять з ваших особистих обставин у будь-який час; це стосується також профілювання даних на основі тих же положень.
Після цього контролер даних припинить обробку ваших персональних даних, якщо тільки він не виявить переконливі законні інтереси в обробці даних, які переважають над вашими інтересами, правами і свободами, або якщо обробка не служить меті стверджувати, здійснювати чи захищати законні інтереси.
Якщо особисті дані обробляються для цілей прямої реклами, ви маєте право заперечити проти обробки ваших персональних даних для таких цілей прямої реклами в будь-який час; це стосується також профілювання, пов'язаного з такою прямою рекламою.
Ваші особисті дані більше не обробляються для цілей прямої реклами, якщо ви заперечуєте проти обробки даних для таких цілей.

В контексті використання послуг інформаційного суспільного простору та, незважаючи на Директиву 2002/58 / ЄС, ви можете користуватися своїм правом на заперечення за допомогою автоматизованих процесів, якщо застосовуються технічні можливості.
8. Право відкликати вашу декларацію про згоду згідно законодавства про захист даних
Ви маєте право відкликати раніше надану декларацію про згоду згідно із законодавством про захист даних. Скасування згоди не зачіпатиме законності обробки даних, проведеної до її скасування.


9. Автоматизовані індивідуальні рішення, включаючи профілювання
Ви маєте право не бути суб՚єктом обробки даних, якщо для їх обробки застосовуються виключно автоматизовані рішення, включаючи профілювання, якщо це спричиняє юридичні наслідки щодо вас або аналогічно суттєво впливає на вас.

Це не застосовується, якщо рішення
(1) необхідне для укладення або виконання договору між вами та контролером даних;
(2) дозволено законодавством Європейського Союзу чи держав-членів, яким підпорядковується адміністратор даних, а також встановлює відповідні заходи щодо захисту прав і свобод суб'єкта даних та законних інтересів; або
(3) ґрунтується на вашій явній згоді.
Однак рішення не повинні базуватися на спеціальних категоріях персональних даних згідно зі Статтею 9 (1) GDPR, тільки якщо не застосовується пункт (а) або (g) Статті 9 (2) та мають місце відповідні заходи для захисту прав і свобод суб'єкта даних та його законних інтересів.
У випадках, зазначених у пунктах (1) та (3), контролер даних повинен вжити відповідних заходів для захисту ваших прав, свобод та законних інтересів, принаймні права на втручання представника з боку контролера даних, щоб висловлювати вашу точку зору та оскаржувати рішення.
10. Право подати скаргу до контролюючого органу
Без шкоди для будь-якого іншого адміністративного чи судового засобу, ви маєте право подати скаргу до контролюючого органу, зокрема в державі вашого місця проживання, місця роботи чи місця передбачуваного порушення, якщо ви вважаєте, що обробка особистих даних, що стосуються вас, порушують GDPR.
Наглядовий орган, до якого подано скаргу, інформує скаржника про хід та результати скарги, включаючи можливість судового захисту відповідно до статті 78 GDPR.
Якщо ви хочете заперечити проти збирання, обробки або використання ваших даних Wilo відповідно до цього Положення про захист даних, категорично або в рамках окремих заходів, ви можете надіслати нам своє заперечення електронною поштою або звичайною поштою за наступними реквізитами:

Службовець з питань захисту даних WILO SE
WILO SE
Nortkirchenstr. 100
44236 Дортмунд
Німеччина
Електронна пошта: data-privacy@wilo.com

Регламент (ЄС) 2016/679Закон України «Про захист персональних даних»