Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Projekt ekonomik me pompa me efikasitet të lartë nga Wilo

Gjatë projektimit të ndertimeve të mëdha, zgjedhja e komponentëve të duhur të ngrohjes, ujit dhe kanalizimeve është thelbësore për të siguruar që sistemi të funksionojë pa probleme.

Duke integruar produktet inovative nga Wilo në projektin tuaj të ndërtesës, ju siguroni që në një fazë të hershme që prona të jetë efiçiente ndaj energjisë dhe kosto-efektive në funksionimin e mëvonshëm. Në varësi të sektorit, llojet e pompave si Wilo-Stratos MAXO, Wilo-Helix 2.0-VE ose Wilo-Actun ZETOS përdorin vetëm një pjesë të energjisë së pompave konvencionale, të pakontrolluara.

Me përzgjedhsin e pompave online Wilo-Select 4, ju mund të kontrolloni në vetëm disa hapa se cilat nga produktet tona janë të përshtatshme për ndërtesën tuaj. Si një alternativë, ekipi ynë i Shërbimit Wilo mund të marrë vetë një përshtypje për faqen tuaj dhe të bëjë një rekomandim.

Duke u mbështetur në sistemet Wilo, ju mbroni mjedisin, kuletat e qiramarrësve të ardhshëm dhe nervat e zhvilluesit të ndërtesës. Është një situatë e vërtetë fituese!

Shëmbuj tanë të kursimit të energjisë

Ngrohje, ajër i kondicionuar, ftohje

Me Wilo-Stratos MAXO, ju mund të kurseni 92,000 kWh* ose rreth 40,000 € në 15 vjet.

Gjatë një periudhe 15-vjeçare, Wilo-Stratos GIGA2.0-I ka një potencial kursimi prej afërsisht 150,000 kWh* ose 65,000 €.

Furnizim me ujë

Me Wilo-Helix2.0-VE, mund të kurseni deri në 100,000 kWh** ose deri në 44,000 € në 15 vjet.

Potenciali i kursimit të Wilo-Medana CH3-LE është deri në 40,000 kWh** ose deri në 17,000 € në 15 vjet.

Furnizim me ujë

Me Wilo-Actun ZETOS, ju mund të kurseni 690,000 kWh ose rreth 300,000 € në 15 vjet***.

Me Wilo-Rexa SOLID-Q, mund të kurseni 580,000 kWh ose rreth 260,000 € në 15 vjet***.

Campaign Image Select 4 online screen (German)

Fillo përzgjedhjen e pompave

Dëshironi të filloni dimensionimin e një pompë? Përdorni Wilo-Select 4 në internet.

ISH MUB Heating

Multi-Flow Adaptation

Rritja e efikasitetit të energjisë.

Optimizoni efektivitetin e sistemit tuaj të pompimit me "Multi-Flow Adaptation".

* Profili i ngarkesës “Blauer Engel” (6000 orë/vit); çmimi i energjisë elektrike: 0.30 €, rritje vjetore e supozuar e çmimit të energjisë elektrike 5%; periudha në shqyrtim 15 vjet; Wilo-Stratos MAXO 80/0.5-12 krahasuar me TOP-S 30/10 1~, dhe Wilo-Stratos GIGA2.0-I 65/1-37/4.0Xx vs. Wilo-Vero IPL 65/140-4/2; **profili i ngarkesës përforcuese (6000 orë/vit); çmimi i energjisë elektrike: 0.30 €, rritje vjetore e supozuar e çmimit të energjisë elektrike 5%; periudha në shqyrtim 15 vjet; Wilo-Helix2.0-VE 1005-1/16/E/S/3 krahasuar me Wilo-Multivert MVI 808 -1/16/E/3~400-50-2, dhe Wilo-MHIL 506 -E-3- 400-50-2 vs. Wilo-Medana CH3-LE.404-1/E/3/10T; ***Profili i ngarkesës: “operim me ngarkesë të plotë” (7,300 orë/vit); çmimi i energjisë elektrike: 0.30 €, rritje vjetore e supozuar e çmimit të energjisë elektrike 5%; periudha në shqyrtim 15 vjet; Wilo-Zetos K8.70-4 / NU511-4/30 krahasuar me Wilo-NK86-4 / NU611-2/34; Profili i ngarkesës: funksionimi me ngarkesë të plotë, 2,920 orë në vit; çmimi i energjisë elektrike: 0.30 €, rritje vjetore e supozuar e çmimit të energjisë elektrike 5%; periudha në shqyrtim 15 vjet; Wilo-Rexa SOLID-Q 15-52+FKT 20.2/32-P5 krahasuar me Wilo-EMU FA15.44+FKT27.1-4/22K