Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia

Mirësevini te Wilo!

Ne i jetojmë pompat - kërkoni dhe na njihni.

Rreth nesh
Wilo-Rexa FIT Detajet
Wilo-Stratos PICO-Z Detajet
Wilo-Sub TWU 4-...-GT Detajet

Tools

Wilo-Tool për shkëmbimin e pompave

Kërko një lloj pompe më efikase për të zëvendësuar pompën tënde

Ose përdorni navigimin e udhëzuesit për të arritur hap pas hapi në zgjidhjen tuaj të duhur

Shkoni tek udhëzuesi

Kërkimi modeleve

Si ti gjejmë pompat


Gjej seritë e pompave

Shërbimi mbas shitjes

WILO SE - Haupteingang am Hauptsitz in Dortmund, Deutschland

Kujdesi per klientin

Servisi i autorizuar i kompanisë Wilo në Shqipëri

WILO SE - Haupteingang am Hauptsitz in Dortmund, Deutschland

Shitësit e autorizuar të prodhimeve të kompanisë WILO në Shqipëri

Sektori ujësjellës kanalizimeve dhe shërbimet e ndërtesave

WILO SE - Haupteingang am Hauptsitz in Dortmund, Deutschland

Trainime per përzgjedhjen e pompave dhe parimet bazë të funksionimit të pompave

Trainime për projektuesit dhe për instalatorët

Lajme dhe informacione të ndryshme

3 shk 2018

WILO SE - Haupteingang am Hauptsitz in Dortmund, Deutschland

Ekspozita ndërkombëtare e sistemeve të pompimit për ujësjellësit dhe ujrat e zeza

Zyra e përfaqësisë së kompanisë Wilo në Shqipëri fton të gjithë bashkëpunëtorët e saj dhe dashamirësit e prodhimeve tona që në datat 14-18 Maj, të vizitojnë stendën tonë, në sallën B1, stenda nr 251/350, në ekspozitën ndërkombëtare IFAT, që zhvillohet në Mynih, Gjermani