Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Zëvendësimi i pompave i kursen operatorit tuaj mijëra euro në vit

Besueshmëria operacionale nëpërmjet furnizimit me energji të besueshme dhe, më e rëndësishmja, efikase është e një rëndësie vendimtare për operatorët e ndërtesave. Deficitet ekonomike shpesh fshihen në sistemin e ngrohjes dhe ajrit të kondicionuar, gjë që mund të zvogëlojë qëndrueshmërinë ekonomike afatgjatë të pronës.

Kthim i shpejtë i investimit dhe potencial i lartë për kursime për ndërtesën tuaj

Duke kaluar në produktet Wilo në fushat e ngrohjes, klimatizimit, ftohjes apo furnizimit me ujë, ju siguroni një furnizim të qetë si dhe konsum efikas të energjisë, gjë që është më e rëndësishme se kurrë sot. Në këtë mënyrë, mijëra kWh dhe paund mund të kursehen pa mundim në vit – para që me siguri mund t'i përdorni për të bërë investime më praktike në zona të tjera të ndërtesës suaj.

Prandaj, vendosni besimin tuaj në efiçencën e energjisë dhe inovacionin: Zëvendësoni pompat tuaja të vjetruara dhe filloni "ekolucionin" me ne!

In case of use, please contact Marketing SAG
In case of use, please contact Marketing SAG

 42,000 kWh më pak konsum në Spitalin St. Franziskus - falë Wilo-Stratos MAXO tonë

Kërkesat për pompat në spital mund të përmblidhen shpejt: Ato duhet të punojnë - në mënyrë të besueshme dhe të sigurtë si ora, 24 orë në ditë dhe 365 ditë në vit. "Be-all and the end-all është, sigurisht, sigurimi i një furnizimi të qetë me ngrohje dhe ujë gjatë gjithë kohës, por ne gjithashtu përpiqemi ta operojmë ndërtesën në mënyrë sa më efikase në energji," thotë Berthold Krellmann, menaxher rajonal i FAC. 'T GmbH, e cila është përgjegjëse për menaxhimin e objektit të spitalit St. Franziskus në Münster. Për këtë arsye, spitali në Hohenzollernring u mbështet në gjithsej 41 pompa inteligjente të tipit Wilo-Stratos MAXO për furnizimin me ngrohje të sistemit prej gati 80,000 metrash katrorë. Me mënyrat e tyre inovative të kontrollit, pompat arrijnë efikasitetin maksimal të sistemit, i cili siguron kursime të energjisë elektrike prej gati 42,000 kilovat orë në vit.

Kjo jo vetëm që garanton furnizimin e vazhdueshëm të pothuajse 100,000 pacientëve në vit, por edhe funksionimin maksimal me efikasitet energjetik!

Shembujt tanë të kursimit të energjisë:

Ngrohje, ajër i kondicionuar, ftohje

Me Wilo-Stratos MAXO, ju mund të kurseni 92,000 kWh* ose rreth 40,000 € në 15 vjet.

Gjatë një periudhe 15-vjeçare, Wilo-Stratos GIGA2.0-I ka një potencial kursimi prej afërsisht 150,000 kWh* ose 65,000 €.

Furnizim me ujë

Me Wilo-Helix2.0-VE, mund të kurseni deri në 100,000 kWh** ose deri në 44,000 € në 15 vjet.

Potenciali i kursimit të Wilo-Medana CH3-LE është deri në 40,000 kWh** ose deri në 17,000 € në 15 vjet.

IFAT 2020 keyvisual

Zbuloni shërbimet tona të konsultimit

A keni nevojë për mbështetje në vlerësimin dhe analizimin e pompave ekzistuese të klientit tuaj për një zëvendësim proaktiv që ruan besueshmërinë operacionale? Ekipi ynë i Shërbimit Wilo do t'ju këshillojë me kënaqësi!

* Profili i ngarkesës “Blauer Engel” (6000 orë/vit); çmimi i energjisë elektrike: £ 0,25, supozuar rritje vjetore në kostot e energjisë elektrike 5%; periudha në shqyrtim 15 vjet; Wilo-Stratos MAXO 30/0.5-10 krahasuar me Wilo-TOP-S 30/10 1~, dhe Wilo-Stratos GIGA2.0-I 65/1-37/4.0Xx krahasuar me Wilo-Vero IPL 65/140-4 /2; **profili i ngarkesës përforcuese (6000 orë/vit); çmimi i energjisë elektrike: £ 0,25, supozuar rritje vjetore në kostot e energjisë elektrike 5%; periudha në shqyrtim 15 vjet; Wilo-Helix2.0-VE 1005-1/16/E/S/3 krahasuar me Wilo-Multivert MVI 808 -1/16/E/3~400-50-2, dhe Wilo-Medana CH3-LE.404- 1/E/3/10T krahasuar me Wilo-MHIL 506 -E-3-400-50-2