Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Duke zëvendësuar pompat e duhura, mund të kurseni mijëra euro në vit.

Besueshmëria dhe ndërverimi operativ janë prioriteti juaj numër një kur bëhet fjalë për furnizimin me ujë, por kostot e energjisë elektrike dhe mundësia për kursime të mëtejshme mund të marrin një rol më të rëndësishëm në funksion të zhvillimeve aktuale.

Kthim i shpejtë i investimit dhe potencial i lartë për kursime në ndërtesa të mëdha.

Qoftë aplikimet për ngrohje, ajër të kondicionuar, ftohje apo furnizim me ujë, me pompat Wilo dhe sistemet e pompave ju mund të kurseni më shumë se 70% në kWh krahasuar me pompat konvencionale, të pakontrolluara, në varësi të fushës së aplikimit.

Prandaj, besoni në efiçencën dhe inovacionin e energjisë: Na lejoni t'ju ofrojmë një konsultë për të vlerësuar pompat tuaja ekzistuese dhe për të filluar "ekolimin" me ne!

Shembujt tanë të kursimit të energjisë:

Ngrohje, ajër i kondicionuar, ftohje

Me Wilo-Stratos MAXO, ju mund të kurseni 92,000 kWh* ose rreth 40,000 € në 15 vjet.

Gjatë një periudhe 15-vjeçare, Wilo-Stratos GIGA2.0-I ka një potencial kursimi prej afërsisht 150,000 kWh* ose 65,000 €.

Furnizim me ujë

Me Wilo-Helix2.0-VE, mund të kurseni deri në 100,000 kWh** ose deri në 44,000 € në 15 vjet.

Potenciali i kursimit të Wilo-Medana CH3-LE është deri në 40,000 kWh** ose deri në 17,000 € në 15 vjet.

IFAT 2020 keyvisual

Zbuloni shërbimet tona të konsultimit

Jeni të interesuar për konsulencë dhe analizë të personalizuar të pompave tuaja ekzistuese për të filluar kalimin tuaj drejt teknologjisë me efikasitet të lartë? Ekipi ynë i Shërbimit Wilo do të jetë i lumtur t'ju ofrojë ndihmë të menjëhershme!

*Profili i ngarkesës “Blauer Engel” (6000 orë/vit); çmimi i energjisë elektrike: 0.30 €, rritje vjetore e supozuar e çmimit të energjisë elektrike 5%; periudha në shqyrtim 15 vjet; Wilo-Stratos MAXO 30/0.5-10 krahasuar me TOP-S 30/10 1~, dhe Wilo-Stratos GIGA2.0-I 65/1-37/4.0Xx krahasuar me Wilo-Vero IPL 65/140-4/2 ; **profili i ngarkesës përforcuese (6000 orë/vit); çmimi i energjisë elektrike: 0.30 €, rritje vjetore e supozuar e çmimit të energjisë elektrike 5%; periudha në shqyrtim 15 vjet; Wilo-Helix2.0-VE 1005-1/16/E/S/3 krahasuar me Wilo-Multivert MVI 808 -1/16/E/3~400-50-2, dhe Wilo-Medana CH3-LE.404- 1/E/3/10T krahasuar me Wilo-MHIL 506 -E-3-400-50-2