Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Betriebssicherheit_Stream_groß

Rritni sigurinë e funksionimit me pompat më moderne të ujërave të zeza

Kërkesat për pompat dhe sistemet e ujërave të zeza rriten vazhdimisht. Për të bërë të mundur plotësimin e tyre, janë vendimtare sigurta e procesit, efektiviteti energjetik dhe efektiviteti i kostove.

Në Wilo ne mbështetemi në pompat më moderne të ujërave të zeza me dizajn novator të sistemit hidraulik, teknologjinë më të fundit të motorëve dhe monitorimin dixhital si një zgjidhje sistemi për teknologjinë e ujërave të zeza. Teknologjitë tona ofrojnë mbrojtje të besueshme nga bllokimet dhe sigurojnë një transport pa probleme të ujërave të zeza.

Me sistemet novatore ne optimizojmë pompimin e ujërave të zeza dhe në të njëjtën kohë minimizojmë kohën e ndërprerjes. Kështu na ndihmojnë grirëset me një efekt të integruar me gërshërë të dyfishtë në shmangien e bllokimeve në tubacione dhe rrisin sigurinë e funksionimit.

Pompat tona inteligjente ju ndihmojnë gjithashtu të kontrolloni stacionin tuaj të pompimit përmes teknologjisë së bazuar në IOT dhe sistemeve dixhitale të monitorimit në distancë. Kështu ju kurseni kohën me vlerë gjatë mesazheve të gabimit. Ju dëshironi më shumë transparencë dhe siguri për stacionin tuaj të pompimit? Atëherë shikoni ofertat tona të shërbimit WiloCare.

Zbuloni tani zgjidhjet tona të produkteve dhe rrisni sigurinë tuaj të funksionimit, minimizoni kohën e ndërprerjes dhe optimizoni proceset tuaja me Wilo – për një transport të ujërave të zeza efikas dhe të sigurt në funksionim!


Open image data including slogan, logo and streamData in internal coordination

Reduktoni ndërprerjet e paplanifikuara – përmes pompave inteligjente me rrjet dixhital.

Pompa e ujërave të zeza Wilo-Rexa SOLID-Q disponon një sistem hidraulik të ujërave të zeza që nuk bllokohet dhe me efektivitet të lartë me aftësi vetëpastruese. Në kombinim me integruar Nexos Intelligence për komandimin dhe optimizimin e pompës dhe sistemit pompa njeh herët trupat e huaj në sistemin hidraulik dhe reagon me cikle pastrimi specifike të sistemit hidraulik me kufij tolerance të rregullueshme individualisht. Më anë të kësaj pompa jo vetëm që bllokohet më rrallë, por redukton gjithashtu kohët e ndërprerjes dhe kostot e funksionimit.

Mbështetuni në zgjidhjet tona jetëgjata, inteligjente të stacionit të pompës për ujërat e zeza!


Pomponi ujërat e zeza – me zgjidhje novatore sistemi.

Me sistemin e pompës së ujërave të zeza Wilo-EMUport CORE ju shmangni me siguri bllokimet gjatë transportit të ujërave të zeza. Sistemi novator ndan lëndët e ngurta nga ujërat e zeza dhe redukton sasinë e lëndëve të ngurta, të cilat duhet të kalojnë përmes pompës. Falë montimit higjienik në të thatë dhe aksesit të lehtë nga jashtë, sistemi ka një mirëmbajtje shumë të thjeshtë. Përdorimi i materialit PE dhe PUR e bën sistemin veçanërisht jetëgjatë dhe ofron mbrojtje efikase nga konsumimi dhe korrozioni.

Mësoni tani më shumë

Open image data including slogan, logo and streamData in internal coordination

Parandaloni bllokimin e tubave me grirës efikas – me një efekt prerës të dyfishtë të patentuar.

Materialet e forta dhe fibroze ( si p.sh. pecetat e lagura) janë shkaku kryesor i bllokimeve në pompat dhe tubacionet e ujërave të zeza. Pompa Wilo-Rexa PRO-S e ujërave të zeza me grirës ofron një zgjidhje për këtë! Ajo copëton materialet e forta duke përdorur një grirës të ri me një efekt prerjeje të dyfishtë, duke përmirësuar kështu sigurinë e funksionimit. Vendosni për një transport të besueshëm të ujërave të zeza.

Mbështetuni në performancën e pompës së ujërave të zeza Wilo-Rexa PRO-S!Këtu gjeni pompa të tjera të ujërave të zeza për më shumë siguri funksionimi


FAQ – Pyetje të shpeshta në lidhje me efiçencën e energjisë

Cilat janë shkaqet më të zakonshme të difekteve të pompave?

Shkaqet më të zakonshme të difekteve të pompave janë konsumimi materialit,korrozioni, mbingarkesa, mungesa e mirëmbajtjes, funksionimi i gabuar dhe bllokimi

Si mund të parandaloj difektin e pompës?

Masat për të parandaluar difektet e pompave përfshijnë kryerjen e punëve të rregullta të mirëmbajtjes, përdorimin e pompave me madhësinë e duhur, monitorimin e kushteve të funksionimit dhe zgjedhjen e materialeve të duhura për instalim

Çfarë përfshin monitorimi në distancë i pompave të ujërave të zeza dhe si mund të ndihmojë në parandalimin e difekteve të pompës, përmirësimin e efikasitetit dhe uljen e kostove të funksionimit?

Në kontekstin e pompave të ujërave të zeza, monitorimi në distancë është një metodë moderne dhe efektive për parandalimin e difekteve të pompës dhe uljen e kostove të funksionimit. Duke instaluar sensorë dhe instrumente matëse në pompa, të dhënat për lëkundjet, temperaturën dhe konsumin e energjisë, midis parametrave të tjerë, mund të regjistrohen dhe dërgohen në një sistem qendror monitorimi. Sistemi bën të mundur përgjigjen e shpejtë ndaj problemeve dhe ndihmon në zbulimin e hershëm të difekteve të pompës dhe parandalimin e tij krejtësisht. Të dhënat e regjistruara mund të përdoren gjithashtu për të optimizuar performancën e pompës dhe për të parandaluar mbingarkesat, gjë që përmirëson efikasitetin dhe zvogëlon kostot e funksionimit.

Ne kemi përgjigje për pyetjet tuaja

Produktet dhe shërbimet tona kanë zgjuar interesin tuaj? Atëherë ne jemi të lumtur të ndihmojmë!

Pavarësisht nëse është krijimi i një oferte apo redaktimi i specifikave të shërbimit, dizajnimi i llojeve të ndryshme të pajisjeve, këshillimi për zgjedhjen e pompave dhe pajisjeve, ose thjesht ndihma me çështjet hidraulike dhe të kontrollit.

Mos ngurroni të kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të shitjeve dhe të caktoni një termin. Ju presim me padurim!

Gjeni kontaktin e duhur për pyetjen tuaj.