Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Lehtësia maksimale e përdorimit.

Thjeshto vënien në punë.

Një ekran i madh me ngjyra, një asistent cilësor i drejtuar nga aplikacioni dhe teknologjia e butonit të gjelbër mundëson vënien në punë shumë shpejt dhe saktë për rregullime individuale. Dhe nëse keni nevojë që ajo të jetë veçanërisht e shpejtë, përdorni metodën "me një klikim" për vënien në punë me cilësimet e fabrikës së pompës.

Me asistentin e cilësimit për rregullim optimal.

Në praktikë, nuk është gjithmonë e lehtë të zgjedhësh mënyrën optimale të kontrollit për zbatimin përkatës.

Një ilaç i mundshëm, domethënë vendosja e një vlere të synuar që është sa më e lartë që të jetë e mundur, zakonisht nuk është as efiçiente ndaj energjisë dhe as e qëndrueshme. Përkundrazi, ky lloj rregullimi çon në një furnizim të tepërt hidraulik, i cili mund të rezultojë në zhurmë në sfond që është e bezdisshme për përdoruesin.

Ndihmësi ynë i qëndrimit ndihmon këtu. Ajo thjeshton një konfigurim individual duke i udhëhequr ato përmes një menuje të thjeshtë përmes një funksioni paraprak. Në varësi të përdorimit, qoftë radiatori ose ngrohja nën dysheme, shfaqen vetëm zonat e vlerës, llojet e kontrollit dhe funksionet shtesë, të cilat janë me të vërtetë të dobishme për aplikacionin e zgjedhur.

Një klikim - vënie e shpejtë në punë

E ashtuquajtura "vënie në punë me një klikim" është një variant që kursen kohë në të cilin pompa aktivizohet me një shtypje të vetme të një butoni me cilësimet e fabrikës (ngrohje - radiatorë - Dynamic Adapt plus).

Në ekranin e madh me ngjyra: gjithçka me një shikim

Ekrani i madh, i ndritshëm, me ngjyra tregon të gjitha informacionet e rëndësishme me një shikim, edhe në dhomat e errëta të bodrumit. Me një gjatësi prej 9,5 cm dhe gjerësi 5,3 cm, i afrohet shumë madhësisë së një ekrani celular.

Teknologjia e butonit të gjelbër: Cilësimet janë bërë të lehta.

Parimi i teknologjisë së butonit të gjelbër është jashtëzakonisht i thjeshtë sepse është intuitiv. Shkruhet "përdridh dhe shtyp". Mund të përdorni çelësin rrotullues jeshil për të zgjedhur një opsion nga opsionet e cilësimeve dhe për ta konfirmuar atë duke shtypur një herë çelësin jeshil.

Wilo-Connector: instalim elektrik i thjeshtë, pa vegla

Wilo-Connector mundëson instalim të thjeshtë elektrik të kabllit elektrik pa pasur nevojë të hapni ndarjen e terminalit të modulit.

Hapësira e lidhjes është shumë e gjerë falë strehës së lidhësit me dy pjesë. Falë terminaleve të pranverës Wago, nuk kërkohen vegla shtesë për lidhjen e kabllos.

Të dy kabllot fleksibël dhe të ngurtë me prerjet tërthore nga 3x1,5 mm² deri në 3x2,5 mm² mund të lidhen me terminalet e butonit. Një kthetër kablloje e integruar ofron lehtësim maksimal nga dëmtimet. Nëse spina është e kyçur me një mbajtëse metalike, ajo është gjithashtu e siguruar që të mos tërhiqet pa dashje.

Pompat e mëposhtme kanë vetitë e përmendura:

Ne kemi përgjigje për pyetjet tuaja

Produktet dhe shërbimet tona kanë zgjuar interesin tuaj? Atëherë ne jemi të lumtur të ndihmojmë!

Pavarësisht nëse është krijimi i një oferte apo redaktimi i specifikave të shërbimit, dizajnimi i llojeve të ndryshme të pajisjeve, këshillimi për zgjedhjen e pompave dhe pajisjeve, ose thjesht ndihma me çështjet hidraulike dhe të kontrollit.

Mos ngurroni të kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të shitjeve dhe të caktoni një termin. Ju presim me padurim!

Gjeni kontaktin e duhur për pyetjen tuaj.