Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-Stratos PICO | Wilo

Wilo-Stratos PICO

Komoditet maksimal falë asistentëve të rregullimit.

Avantazhet tuaja
Wilo-Stratos PICO plus

Komoditet maksimal falë asistentëve të rregullimit.

Ekrani i madh, teknologjia e mirënjohur e butonit të gjelbër dhe asistenti i ri i rregullimit e bëjnë përdorimin dhe funksionimin e pompës jashtëzakonisht komod. Wilo-Stratos PICO plus në kombinim me Dynamic Adapt plus nuk ofron vetëm efektivitet energjetik maksimal, por me funksionet e saj mbrojtëse automatike ofron gjithashtu një besueshmëri të lartë.Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Operim i thjeshtë falë asistentit të rregullimit, ekranit të qartë dhe teknologjisë së butonit të gjelbër
 • Efektivitet energjetik maksimal falë kombinimit të teknologjisë së motorit EC, Dynamic Adapt plus dhe mundësive të rregullimeve precize
 • Opsionale: Komunikim me ndihmë të moduleve të jashtme shtesë
 • Besueshmëri e lartë nëpërmjet rutinave vetëmbrojtëse, të tilla si identifikimi automatik i punimit në të thatë dhe të rinisjes automatike
 • Mbikëqyrje e lehtë e konsumit aktual të energjisë, lartësisë së pompimit dhe të totalit të kWh
 • Montim i thjeshtë elektrik falë Wilo-Connector
Përshkrimi i serive
Wilo-Stratos PICO

Konstruksioni

Pompë qarkullimi me rotor të lagur me bashkues të filetuar, motor EC me rrymë elektrike vetëmbrojtëse dhe rregullues elektronik fuqie.

Përdorimi

Sisteme ngrohëse me ujë të nxehtë të të gjitha sistemeve, zbatimet e ajrit të kondicionuar, impiante industriale të qarkullimit.

Tërësia e pajisjeve/funksionimi

Mënyrat e punës

 • Dynamic Adapt plus
 • Δ p-c për diferencë konstante të presionit
 • Δ p-v për diferencë të ndryshueshme të presionit
 • Shpejtësi konstante (n-const.)
 • E pajtueshme me aplikacionin Wilo-Smart Balance

Funksionet manuale

 • Rregullimi i mënyrës së punës
 • Rregullimi i rendimentit të pompës (lartësia e dërgimit)
 • Rregullim i regjimit automatik të punës së reduktuar
 • Vendosje e funksionimit automatik për valvulat e pavarura nga presioni
 • Ajrimi i pompës
 • Rinisje manuale
 • Funksioni Reset për rivendosjen e matësit të energjisë
 • Funksioni Reset për rivendosjen e rregullimit që në fabrikë
 • Bllokim i butonave për bllokimin e rregullimeve

Funksionet automatike

 • Përshtatje e vazhdueshme e rendimentit në varësi të mënyrës së punës
 • Regjim pune i reduktuar automatik
 • Funksioni i ajrimit automatik
 • Identifikim automatik i punimit në të thatë
 • Rinisje automatike

Funksione sinjalizimi dhe paraqitjeje

 • Tregues i ndryshueshëm:
  • Vëllim aktual i rrjedhës
  • Lartësi aktuale e dërgimit
  • Shpejtësia aktuale
  • Hyrja e fuqisë
  • Konsumi i energjisë
 • Shfaqje e statusit për mesazhet paralajmëruese (ekran i verdhë) dhe mesazhet e gabimit (ekran i kuq) çdo herë me kodin dhe përshkrimin e gabimit me tekst të qartë
 • Afishim i statusit për treguesin e procesit (afishim blu):
  • Ajrimi i pompës
  • Rinisje manuale
 • LED i statusit:
  • LED jeshil: Funksionim pa të meta
  • LED blu: Komunikimi i pompave me modulin e jashtëm

Tërësia e pajisjeve

 • Pika e çelësit shtrëngues në trupin e pompës
 • Lidhje e shpejtë elektrike me Wilo-Connector
 • Ajrim automatik
 • Motor me rrymë elektrike vetëmbrojtëse
 • Filtër grimcash
 • Izolim termik standard për zbatime në ngrohje
 • Ndërfaqe Wilo-Connectivity për modulet e jashtme

Çelësi tip

Shembull:

Wilo-Stratos PICO 30/0,5-8

Stratos PICO

Pompë me efektivitet të lartë (pompë me bashkues të filetuar), e rregulluar elektronikisht

30/

Diametri nominal i lidhjes

0,5-8

Diapazoni i lartësive nominale të dërgimit [m]

130

Gjatësia e instalimeve

N

Trup inoksi

BT

Modul dorëzimi Wilo-Smart Connect

Të dhënat teknike

 • Temperatura e lëngjeve -10°C deri në +110°C
 • Linja ushqyese 1~230 V, 50 Hz
 • Klasa e mbrojtjes IPX4D
 • Bashkues i filetuar G1, G1½, G2
 • Presioni maks. i funksionimit 10 bar

Materiale

 • Trupi i pompës: Gizë e hirtë me veshje KTL (inoks: Lloji …-N)
 • Izolim termik: Polipropilen
 • Boshti: Çelik inoks
 • Kushineta: Karbon, me metal të ngopur
 • Helika: Plastikë

Dorëzim

 • Pompë
 • Izolimi termik
 • Wilo-Connector
 • Guarnicione
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Opsione

 • Version Stratos PICO...-N me trup pompe prej inoksi për përdorim në ngrohjen nën dysheme
 • Version Stratos PICO...-130 me gjatësi të shkurtër të instalimeve 130 mm
 • Version Stratos PICO... BT me modul dorëzimi Wilo-Smart Connect BT

Aksesorë

 • Bashkuesit e filetuar
 • Pjesë përshtatëse
 • Wilo-Connector me 2 m kabllo lidhjeje dhe spinë Schuko
 • Spinë këndore me 2 m kabllo lidhjeje
 • Modul BT Wilo-Smart Connect
 • Wilo-Connect Modul BMS
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-Stratos PICO

Numri i artikullit 4249388
Botim 2021-12
Numri i faqeve 36
Language en
PDF (5 MB)

Fletëpalosje

Product Flyer Wilo-Stratos PICO

Numri i faqeve 2
Language en
PDF (2 MB)
Përzgjedhja e produktit
Number of results: 15