HiSewlift 3-35

Податочен лист

Податоци за хидраулика
 • Максимален работен притисок PN
  1 bar
 • Мин. температура на медиум Tmin
  5 °C
 • Макс. температура на медиум Tmax
  35 °C
 • Мин. температура на околината Tmin
  5 °C
 • Макс. температура на околината Tmax
  40 °C
 • Волумен за вклучување V
  1.0 l
 • Сецкач
  Да
Податоци за мотор
 • Приклучување на мрежа
  1~230 V, 50 Hz
 • Номинална струја IN
  1.90 A
 • Номинален број на вртежи
  1
 • Номинален број на вртежи n
  2900 1/min
 • Број на полови
  2
 • Режим на вклучување
  Директно онлајн (DOL)
 • Макс. зачестеност на вклучување t
  100 1/h
 • Влезна моќност P1(Q=макс.) на избраното работно коло * број на пумпа P1
  400 W
 • Класа на изолација
  F
 • Вид на заштита
  IP44
Материјали
 • Куќиште на пумпа
  PP-GF30
 • Работно коло
  PA66-GF15
 • Материјал на мотор
  PP-GF30
Димензии на инсталација
 • Приклучок за цевка од вшмукателната страна
  DN 40
 • Приклучок за цевка од притисочната страна
  DN 32/28/22
Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  HiSewlift 3-35
 • EAN број
  4048482454238
 • Број на производ
  4191677
 • Нето тежина прибл. m
  6 kg
 • Бруто тежина прибл. m
  7.4 kg
 • Мерка за должина со амбалажа
  571 mm
 • Мерка за висина со амбалажа
  333 mm
 • Мерка за ширина со амбалажа
  239 mm
 • Карактеристики на пакување
  Комерцијална амбалажа
 • Вид на пакување
  Картон
 • Минимална количина за нарачка
  1

Опис

Тивка, автоматска постројка за одведување нечиста вода, подготвена за приклучување, според EN 12050-3, со сите потребни уреди за прекинување и управување.

Составни делови на системот:

 • Доверливи потопни пумпи со алат за сечење
 • Вграден неповратен вентил
 • Филтер со активен јаглен
 • Осигурување од прелевање
 • Флексибилни приклучоци за цевка

Приклучок за стоечко WC и до три дополнителни можности за приклучување (лавабо, туш, биде).

При градежна изведба придржувајте се кон локалните стандарди и директиви (на пр. во германија DIN 1986).

Изборно е достапен аларм зависен од мрежата.

Работни податоци
 • Медиум
  Water
Дозволено подрачје на примена
 • температура на медиум T
  -
 • Макс. температура на медиум, краткотрајно до 5 мин T
  35 °C
 • температура на околината T
  -
 • Максимален работен притисок PN
  1 bar
Податоци за мотор
 • Приклучување на мрежа
  1~230 V, 50 Hz
 • Толеранција на напон
  ±10 %
 • Номинална моќност на мотор P2
  0.40 kW
 • Номинален број на вртежи n
  2900 1/min
 • Номинална струја IN
  1.90 A
 • Класа на изолација
  F
 • Вид на заштита на мотор
  IP44
Материјали
 • Материјал на резервоар
  PP
 • Куќиште на пумпа
  PP-GF30
 • Работно коло
  PA66-GF15
Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  HiSewlift 3-35
 • Нето тежина прибл. m
  6 kg
 • Број на производ
  4191677

Димензии и цртежи со димензии

HiSewlift 3-35

HiSewlift 3-35
HiSewlift 3-35

Карактеристики

HiSewlift

HiSewlift
HiSewlift

Информации за порачка

Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  HiSewlift 3-35
 • EAN број
  4048482454238
 • Број на производ
  4191677
 • Бруто тежина прибл. m
  7.4 kg
 • Нето тежина прибл. m
  6 kg
 • Целокупна должина L
  622.0 mm
 • Висина без амбалажа H
  353 mm
 • Боја
  бела
 • Карактеристики на пакување
  Комерцијална амбалажа
 • Вид на пакување
  Картон
 • Број по слој
  6
 • Ширина без амбалажа L
  243.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  18

Downloads

Wilo-HiSewlift

Број на производ 4194364
Издание 1411
Број на верзијата 01
Формат на страница A4
Број на страници 1

PDF (10 MB)

Преземи

PDF: HiSewlift 3-35

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај