WILO SE - Main entrance of the Headquarters in Dortmund, Germany

Добре дојдовте во Wilo!

Ние живееме за пумпите – разгледајте и запознајте нѐ.

За нас
Wilo-Stratos PICO Детали
Wilo-Stratos GIGA Детали
Wilo-SiBoost Smart (FC) Helix V Детали
Wilo-HiSewlift 3 Детали
Wilo-EMUport CORE Детали

Контакти

Service Shooting 2014, Alexandra Müller in the warehouse

Wilo Овластени дистрибутери

Овде може да најдете контакти од нашите овластени дистрибутери

Service Shooting 2014 Call Agent Mrs. Jürgens

Wilo Македонија

Wilo Претставништво Скопје
Орце Николов, 101/лок. 3
1000 Скопје, Македонија
Т/Ф: +389 (0)2 3122 058
М: +389 (0)70 205 297

Mr. Kruppa at work with Wilo pump

Wilo Овластен Сервис

Вашиот сервисен партнер најблиску до Вас

Алати

Wilo за замена на пумпа

Тражете ефикасен тип пумпа за замена на вашата стара пумпа


Pump Finder

Делумен опис


Пронајди според серија

Новости

26.7.2017

Institute for Rehabilitation of Children

Поддршка на децата од Институтот за рехабилитација на деца и младинци - Скопје

Во почетокот на 2011, Wilo создаде своја добротворна фондација „Wilo-Foundation“ со цел да обезбедува финансиска поддршка во областа на науката, образованието, културата и спортот. Една од последните благородни каузи на фондацијата е поддршка на клубот „Lions District 132“, Македонија, во финансирањето на проектот „Soft Room“ на Институтот за рехабилитација на деца и младинци - Скопје.