За нас

WILO SE
Nortkirchenstraße 100
44263 Dortmund

Т 0231 4102-0
Ф 0231 4102-7575
wilo@wilo.com

Управен одбор:
Oliver Hermes, Претседател на Управен одбор
Georg Weber
Mathias Weyers

Претседател на надзорниот одбор:
Prof. Dr. Norbert Wieselhuber
Седиште и надлежен суд
Дортмунд, Германија

Даночен број
DE 182676993

Редистрација при основен суд Дортмунд
HRB 21356

Одговорен за содржината на веб-страницата:
Ян Рaдцeй
Т 0231 4102-0
Ф 0231 4102-7363