Консултации, дизајн, обука - безгрижен пакет за вашaта секојдневна работа

Со Wilo како ваш партнер, нема да бидете сигурни само во изборот на високо квалитетни решенија, туку ќе добиете и сеопфатен, безгрижен пакет на добро осмислени услуги. Ова значи дека обезбедуваме поддршка во секоја фаза на проектот, од дизајнирање и конфигурација, директно до пуштање во работа и одржување. На нашите семинари, ние ве информираме за најновите технологии и трендови. А, кога станува збор за атрактивни услови за вашите проекти, ние исто така го имаме вистинскиот пакет на понуда.

На кратко: Wilo е секогаш на Ваша страна. Лично и на лице место. Со локални сервиси во над 60 земји и повеќе од 2.500 Wilo инженери низ светот.

WiloCare

Комплетен пакет за максимална безбедност.

Со WiloCare, ние ви нудиме сервисен пакет кој ги опфаќа различните услуги што ги нуди сервисот за клиенти на Wilo како целосен пакет прилагоден на вашите потреби. Врз основа на податоците пренесени од вашата пумпа или систем, ние се грижиме за оптимално, енергетско ефикасно работење, какви било пораки за грешки, смена на проблеми и оптимизација на вашиот инвентар. WiloCare може да се користи за нови инсталации, како и за вашиот постар попис на пумпа.

Добијте ги сите информации за WiloCare

Одржување и поправка

Нашите прилагодени сервисни решенија го опфаќаат целиот животен циклус на вашите Wilo производи - вклучително и она што доаѓа по вашата набавка. Ова е причината зошто имаме професионални сервисни инженери достапни за Вас на локално и глобално ниво, така што ќе можеме во секое време да ве снабдуваме брзо и сигурно со резервни делови и зошто обезбедуваме насочени курсеви за обука, меѓу другото, за подобрување на вашата експертиза. И постојано се стремиме да ги подобриме нашите услуги.

Имаме одговори на вашите прашања

Нашите производи и услуги го разбудија вашиот интерес? Тогаш ние сме среќни да Ви помогнеме!

Без разлика дали се работи за креирање понуда или уредување на спецификациите на услугите, дизајнирање различни видови опрема, советување за избор на пумпи и приклучни уреди или само помош со хидраулични и проблеми со контрола.

Слободно можете да контактирате со најблиската канцеларија за продажба и да закажете состанок. Ве чекаме!

Најдете го вистинскиот контакт за вашето прашање.