Star-ZD 25/6

Податочен лист

Податоци за производ
 • Максимален работен притисок
  10 bar
 • Макс. температура на медиум
  65 °C
 • Мин. температура на медиум
  2 °C
 • Макс. температура на околината
  40 °C
Податоци за мотор
 • Приклучување на мрежа
  1~230 V, 50 Hz
 • Емитирана интерференца
  EN 61000-6-3
 • Отпорност на интерференца
  EN 61000-6-2
 • Влезна струја P1 макс.
  128 W
 • Номинална моќност P2
  57 W
 • Номинална струја
  0.56 A
 • Вид на заштита
  IP44
 • Заштита на мотор
  не е потребно (заштитено од струја на блокирање)
 • Класа на изолација
  F
 • Макс. број на вртежи
  2700 rpm
Димензии на инсталација
 • Приклучок за цевка од вшмукателната страна
  G 1½
 • Приклучок за цевка од притисочната страна
  G 1½
 • Монтажна должина
  180 mm
Материјали
 • Вратило
  Al2O3, Aluminum oxide
 • Куќиште на пумпа
  Red brass
 • Работно коло
  PPE-GF30
 • Материјал на лежиште
  Carbon, metal impregnated
Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Ознака на производ
  Star-ZD 25/6
 • Опис
  4111288
 • Нето тежина прибл.
  7 kg

Димензии и цртежи со димензии

Star RSD

Star RSD
Star RSD

Карактеристики

Star-ZD 25/6

Star-ZD 25/6

Star-ZD 25/6

Star-ZD 25/6
Star-ZD 25/6
Star-ZD 25/6

Информации за порачка

Information for order placements
 • Производ
  Wilo
 • Ознака на производ
  Star-ZD 25/6
 • EAN број
  4016322985976
 • Опис
  4111288
 • Бруто тежина прибл.
  6.7 kg
 • Нето тежина прибл.
  7 kg
 • Целокупна должина
  180.0 mm
 • Висина без амбалажа
  158 mm
 • Боја
  Зелена
 • Карактеристики на пакување
  Комерцијална амбалажа
 • Вид на пакување
  Картон
 • Број по слој
  12
 • Ширина без амбалажа
  211.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  60

Опис

Оваа циркулациона пумпа одговара само за вода за пиење.

Циркулациона пумпа за вода за пиење, двојна пумпа со воден ротор во заедничко куќиште со преклопен вентил, за инсталација на цевки со навртување, мотор заштитен од струја на блокирање и рачно 3-степено вклучување на бројот на вртежи. Куќиште на пумпа од црвено леано железо, работно коло од пластика, вратило од керамика, карбонски лизгачки лежишта импрегнирани со синтетичка смола.

Материјали
 • Вратило
  Al2O3, Aluminum oxide
 • Куќиште на пумпа
  Red brass
 • Работно коло
  PPE-GF30
 • Материјал на лежиште
  Carbon, metal impregnated
Работни податоци
 • Медиум
  Water
 • Мин. температура на медиум
  2 °C
 • Макс. температура на медиум
  65 °C
 • Максимален работен притисок
  10 bar
Податоци за мотор
 • Емитирана интерференца
  EN 61000-6-3
 • Отпорност на интерференца
  EN 61000-6-2
 • Приклучување на мрежа
  1~230 V, 50 Hz
 • Влезна струја P1 макс.
  128 W
 • Макс. број на вртежи
  2700 rpm
 • Номинална струја
  0.56 A
 • Вид на заштита
  IP44
Димензии на инсталација
 • Приклучок за цевка од вшмукателната страна
  G 1½
 • Монтажна должина
  180 mm
Информации за нарачувања
 • Нето тежина прибл.
  7 kg
 • Производ
  Wilo
 • Ознака на производ
  Star-ZD 25/6
 • Опис
  4111288

Downloads

Wilo-Star-Z 20/1, 25/2, 25/2 DM, 25/6, ZD 25/6

Број на производ 4131022
Издание 1010
Број на верзијата 02
Формат на страница A6
Број на страници 1

PDF (22 MB)

Преземи

PDF: Star-ZD 25/6

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај