Submersible electrode, 40 m

Податочен лист

Технички податоци
 • Должина на кабел
  40 m
 • Тип на кабел
  H07-V-K
 • Мин. температура на медиум
  0 °C
 • Макс. температура на медиум
  60 °C
 • Мин. температура на лежиште
  -20 °C
 • Макс. температура на лежиште
  70 °C
Информации за нарачувања
 • Тежина
  2.50 kg
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  Потопна електрода, 40 m
 • Арт.-бр.
  2516285

Опис

Сигнализатор за недостаток на вода со вклучен кабел за поврзување на приклучна табла со релеј за активирање на пр. ER-.. или SK277 за осигурување од недостаток на вода на бунарските пумпи.

Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Арт.-бр.
  2516285

Информации за порачка

Информации за нарачувања
 • Производ
  Wilo
 • Опис на производ
  Потопна електрода, 40 m
 • EAN број
  4016322510543
 • Број на производ
  2516285
 • Бруто тежина прибл. m
  3.0 kg
 • Нето тежина прибл. m
  3 kg
 • Целокупна должина L
  205.0 mm
 • Висина без амбалажа H
  25 mm
 • Боја
  Црна
 • Карактеристики на пакување
  Транспортна амбалажа
 • Вид на пакување
  Картон
 • Број по слој
  1
 • Ширина без амбалажа L
  205.0 mm
 • Минимална количина за нарачка
  1
 • Број по палета
  1

PDF: Submersible electrode, 40 m

Конфигурирај

Избор на страница

Формат на страница

Изборни информации

Можете да ги внесете личните информации, кои сакате да бидат прикажани во заглавието.

Меморирај