Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Energieeffizienz_Stream_groß

Ulni konsumin e energjisë me sistemet e pompimit të sigurta për të ardhmen!

Çmimet e energjisë rriten vazhdimisht – prandaj është shumë e rëndësishme për të ulur në minimum konsumin e energjisë. Si përdorues ose planifikues ju qëndroni përpara sfidës për t'u përballur me kostot në rritje dhe për të minimizuar emetimin e CO2. Zgjidhja jonë: sisteme pompimi të qëndrueshme, efikase!

Produktet tona bashkojnë aspektet ekologjike dhe ekonomike dhe reduktojnë në mënyrë afatgjatë konsumin e energjisë së impiantit tuaj. Me komandime inteligjente, modele produktesh të mirëmenduara dhe konstruksione jetëgjatë, ne ndjekim një qasje tërësore për kursime efektive të energjisë, reduktime të kostove të funksionimit dhe reduktimin e CO2.

Projektojeni të ardhmen me ne: Investoni në zgjidhje efikase për energjinë dhe ulni në mënyrë të qëndrueshme konsumin e energjisë!


Reduktoni kostot e energjisë – falë efikasitetit të lartë të pompës.

Zbuloni pompën e thellësisë së pusit Wilo-Actun ZETOS, zgjidhja optimale për marrjen efikase të ujit të papërpunuar në fusha të ndryshme si ujësjellësi komunal, bujqësia dhe minierat. Me një efikasitet të pompës deri në 86%, ajo vendos standarde për furnizimin me ujë me efektivitet energjetik në pothuajse çdo proces. Vendosni për më shumë efektivitet energjetik - me Wilo-Actun ZETOS!

Reduktoni emetimin tuaj të CO2 me mbi 22 ton CO2 në vit.


Arrini efektivitet të qëndrueshëm me pompa jetëgjatë dhe efikase.

Pompa me trup të ndarë sipas akseve Wilo-Atmos TERA-SCH ul në mënyrë të qëndrueshme konsumin tuaj të energjisë. Ajo dallon për mirëmbajtjen e thjeshtë dhe efektivitetin e lartë dhe menaxhon një vëllim të rrjedhës deri në 4500 m³/h. Me shtresëzimin optimal Ceram-CT efektiviteti mund të rritet edhe njëherë me 3%. Siguroni një furnizim të besueshëm me ujë me efektivitet të lartë energjetik!

Kurseni me Wilo-Atmos TERA-SCH deri në 28 ton CO2 në vit.


Reduktoni emetimet e CO2 me zgjidhje specifike të përdorimit.

Wilo-Atmos GIGA-NX është një pajisje e gjithanshme e konfigurueshme me sistem hidraulik çelik inoks për përdorime industriale nga më të ndryshmet. Përmes një sistemi hidraulik të optimizuar dhe motorit IE3-/IE4 pompa arrin të bëjë një reduktim mbresëlënës të CO2. Ajo ul konsumin e energjisë dhe siguron reduktime të konsiderueshme në kostot e funksionimit. Me Wilo-Atmos GIGA-NX ju vendosni për më shumë efektiviteti energjetik, jetëgjatësi dhe fleksibilitet.

Reduktoni gjurmën tuaj të CO2 me deri në 20 ton në vit.


Kurseni deri në 50% të energjisë - më pompën tonë të ujërave të zeza me efektivitet të lartë.

Shembulli ynë më i mirë për "Green Technology" gjatë transportit të ujërave të zeza: Me Wilo-Rexa SOLID-Q ju mund të kurseni deri në 580 000 kWh për 15 vjet*. Sistemi hidraulik novator siguron një efektivitet optimal dhe kursim të qëndrueshëm të energjisë. Ekstra e veçantë: Nexos Intelligence e bën këtë pompë një zgjedhje të zgjuar. Sepse ajo ofron një mbikëqyrje komode dhe integrimin e sistemit.

Bëni dallimin dhe kurseni deri në 16 ton CO2 në vit.

*Profili i ngarkesës: "full load operation" (2920 orë/vit), çmimi i energjisë: 0,30 ct, rritja e supozuar vjetore e çmimit të energjisë elektrike 5%, periudha e shqyrtimit 15 vjet, Wilo-Rexa SOLID-Q 15-52+FKT 20.2/32-P5 vs. Wilo-EMU FA15.44+FKT27.1-4/22K


Optimizoni procesin tuaj me përziersit e rregullueshëm individualisht.

Wilo ofron përzierës të zhytur me funksion të ngadaltë, të cilët sigurojnë një mbështetje optimale të proceseve mikrobiologjike gjatë trajtimit të ujërave të zeza të kontaminuara organikisht. Këta përzierës kanë efektivitet energjetik dhe disponojnë një gjeometri novatore të tehut si dhe motor IE3-/IE4, të cilët mundësojnë një shifër të lartë të fuqisë së shtytjes. Përmes kësaj reduktohet energjia dhe kostot e funksionimit. Në kombinim me njësinë e kontrollit Wilo-Control CT-Mix po në vend, përzierësit janë të rregullueshëm në varësi të procesit nëpërmjet numrit të rrotullimeve, gjë që çon në funksionimin e optimizuar të impianteve dhe një ulje të kostove të energjisë.

Kurseni me Wilo-EMU TRE326-3 deri në 2,6 ton CO2 në vit


Këtu gjeni produkte të tjera për më shumë kursim të energjisë:


FAQ – Pyetje të shpeshta në lidhje me efiçencën e energjisë

Si mund të ndihmojnë pompat në reduktimin e emetimeve të CO2?

Efikasiteti i energjisë i pompave mund të përmirësohet nëpërmjet një sërë masash, duke përfshirë përdorimin e sistemit hidraulik dhe motorëve me efikasitet të lartë, optimizimin e kontrolleve të pompës, reduktimin e rrjedhjeve dhe mirëmbajtjen e rregullt të pompës.

Cilat janë përparësitë e përdorimit të pompave me efiçencë energjetike?

Përdorimi i pompave me efikasitet energjie sjell një sërë përfitimesh, duke përfshirë uljen e kostove të funksionimit dhe reduktimin e konsumit të energjisë dhe emetimeve të CO2.

Çfarë roli luajnë pompat në uljen e konsumit të energjisë në ndërtesa?

Pompat luajnë një rol të rëndësishëm në uljen e konsumit të energjisë në ndërtesa,në furnizimin me ujë dhe stacionet e ujrave të zeza. Duke përdorur pompa me efikasitet energjie dhe kontrolle të optimizuara të pompës, kostot e energjisë dhe emetimet e CO2 mund të zvogëlohen.

Ne kemi përgjigje për pyetjet tuaja

Produktet dhe shërbimet tona kanë zgjuar interesin tuaj? Atëherë ne jemi të lumtur të ndihmojmë!

Pavarësisht nëse është krijimi i një oferte apo redaktimi i specifikave të shërbimit, dizajnimi i llojeve të ndryshme të pajisjeve, këshillimi për zgjedhjen e pompave dhe pajisjeve, ose thjesht ndihma me çështjet hidraulike dhe të kontrollit.

Mos ngurroni të kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të shitjeve dhe të caktoni një termin. Ju presim me padurim!

Gjeni kontaktin e duhur për pyetjen tuaj.