Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Wilo-Atmos TERA-SCH | Wilo

Wilo-Atmos TERA-SCH

Pompë me trup të ndarë sipas akseve për një funksionim të sigurt dhe transport me efikasitet në energji të rrymave të mëdha të vëllimit nëpërmjet rrjeteve të gjera të shpërndarjes.

Avantazhet tuaja
Wilo-Atmos TERA-SCH

Pompë me trup të ndarë sipas akseve për një funksionim të sigurt dhe transport me efikasitet në energji të rrymave të mëdha të vëllimit nëpërmjet rrjeteve të gjera të shpërndarjes.

Pompa me trup të ndarë sipas akseve Wilo-Atmos TERA-SCH kujdeset për një furnizim të sigurt me ujë në 365 ditët e vitit dhe kjo me kosto të ulëta operative. Dizajni me mirëmbajtje të lehtë dhe efektiviteti i lartë në të gjithë zonën e kurbës së pompës sigurojnë një funksionim jetëgjatë në përdorim dhe me efiçencë energjie, si dhe kontribuojnë për furnizimin konstant me ujë.


Veçoritë/avantazhet e produktit

 • Funksion përherë i saktë për një furnizim efikas të ujit të pijshëm nëpërmjet rrjetit të gjerë të tubacionit - i personalizueshëm saktësisht sipas kërkesave tuaja
 • Ulja e shpenzimeve të energjisë nëpërmjet efektshmërisë totale
 • Thjeshtësim dhe shkurtim i procesit të radhitjes falë xhuntos bashkuese tolerante dhe pajisjes përshtatëse të motorit
 • Siguri funksionimi e lartë falë sistemit hidraulik të qetë me vibrime të pakta dhe nivelit të ulët të zhurmave
 • Tendencë e zvogëluar kavitacioni si rezultat i sjelljes së optimizuar të NPSH
 • Nevojë e pakët e hapësirës me konstruksion kompakt
 • Disponohet edhe si version i certifikuar për ujë të pijshëm
 • Disponohet në mënyrë opsionale me veshjen Ceram-CT - për një rritje të efikasitetit deri në 3 %
 • Vëllimi i rrjedhës standarde deri në 4500 m³/h
Përshkrimi i serive
Wilo-Atmos TERA-SCH

Konstruksioni

Pompë me trup pompe me ndarje aksiale, e montuar mbi bazament

Përdorimi

 • Hyrje e ujit të papërpunuar, rritje e presionit hidrik dhe transport i përgjithshëm në centralet elektrike, impiantet e përpunimit të ujërave dhe rrjetet komunale të furnizimit me ujë të pijshëm
 • Furnizimi me ujë për ftohje dhe ujë industrial në centrale elektrike dhe impiante industriale
 • Vaditje në bizneset bujqësore
 • Pompim i ujit të ngrohjes (në Gjermani sipas VDI 2035) dhe i përzierjeve ujë-glikol

Çelësi tip

Shembull

Atmos TERA-SCH 250/360-75/4-L1

Atmos

Familja e produktit

TERA

Emërtimi i serisë

SCH

Pompë me trup të ndarë, horizontale

250

DN për fllanxhën e presionit

360

Diametri nominal i helikës [mm]

75

Fuqia nominale e motorit P2 [kW]

4

Numri i poleve

L1

Kodi i varianteve (L1 = helikë bronzi)

Të dhënat teknike

 • Temperatura e lëngut -20 °C deri +120 °C
 • Linja ushqyese 3~400 V, 50 Hz
 • Gjerësitë nominale
  • në anën e thithjes: DN 150 deri DN 600
  • në anën e presionit: DN 125 deri DN 450
 • Presioni maks. i funksionimit: PN10, PN16

Materiale

 • Trupi i pompës: EN-GJL-250
 • Helika: EN-GJL-250 / G-CuSn10 / GX5CrNiMo19-11-2
 • Boshti: X12Cr13

Konstruksioni

 • Pompë centrifugale me trup të ndarë në mënyrë aksiale, e disponueshme në versionin me shkallë
 • Dorëzimi si agregat i plotë (pompa me xhunto bashkuese, mbrojtje të xhuntos bashkuese, motor dhe bazament) ose pa motor, ose vetëm me sistemin hidraulik të pompës
 • Permistop me bllokues mekanik ose komplet guarnicioni
 • Motorë me 2, 4 dhe 6 pole; Standard IE3 deri në 1000 kW (IE4 me kërkesë)
 • Kornizë çeliku e salduar

Dorëzim

 • Pompë me skaje boshti të lira ose me xhunto bashkuese ose si agregat i kompletuar
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
Dokumente

Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës

Wilo-Atmos TERA-SCH

Numri i artikullit 6088794
Botim 2020-10
Numri i faqeve 104
Language en, uk
PDF (9 MB)

Wilo-Atmos TERA-SCH

Numri i artikullit 6088794
Botim 2020-10
Numri i faqeve 100
Language en, fr
PDF (8 MB)

Wilo-Atmos TERA-SCH

Numri i artikullit 6088794
Botim 2020-10
Numri i faqeve 100
Language en, it
PDF (8 MB)

Wilo-Atmos TERA-SCH

Numri i artikullit 6088794
Botim 2020-10
Numri i faqeve 100
Language en, pt
PDF (8 MB)

Wilo-Atmos TERA-SCH

Numri i artikullit 6088794
Botim 2020-10
Numri i faqeve 100
Language en, nl
PDF (8 MB)

Wilo-Atmos TERA-SCH

Numri i artikullit 6088794
Botim 2020-10
Numri i faqeve 100
Language en, pl
PDF (8 MB)

Wilo-Atmos TERA-SCH

Numri i artikullit 6088794
Botim 2020-10
Numri i faqeve 104
Language en, ru
PDF (9 MB)

Wilo-Atmos TERA-SCH

Numri i artikullit 6088794
Botim 2020-10
Numri i faqeve 100
Language en, sv
PDF (8 MB)

Wilo-Atmos TERA-SCH

Numri i artikullit 6088794
Botim 2020-10
Numri i faqeve 100
Language en, zh
PDF (8 MB)

Wilo-Atmos TERA-SCH

Numri i artikullit 6088794
Botim 2020-10
Numri i faqeve 100
Language da, en
PDF (8 MB)

Wilo-Atmos TERA-SCH

Numri i artikullit 6088794
Botim 2020-10
Numri i faqeve 100
Language de, en
PDF (8 MB)

Wilo-Atmos TERA-SCH

Numri i artikullit 6088794
Botim 2020-10
Numri i faqeve 100
Language en, fi
PDF (8 MB)

Wilo-Atmos TERA-SCH

Numri i artikullit 6088794
Botim 2020-10
Numri i faqeve 100
Language ar, en
PDF (9 MB)

Wilo-Atmos TERA-SCH

Numri i artikullit 6088794
Botim 2020-10
Numri i faqeve 104
Language en, es
PDF (8 MB)

Broshura

Product information Wilo-EFC. Powerful, flexible, cost-efficient.

Numri i faqeve 8
Language en
PDF (8 MB)

Fletëpalosje

Product flyer WIlo-Atmos TERA-SCH, 50 Hz

Numri i faqeve 2
Language en
PDF (540 KB)
Përzgjedhja e produktit
Number of results: 116
230 … 430 mm
[82]
Emërtimi i produktitNumri i shtyllaveIEDiametri nominal i fllanxhësBllokuesi mekanikGjatësia e instalimit l0Fuqia nominale e motorit P2
Atmos TERA-SCH125/200-30/2
2
IE3
DN 125
on request
230 mm
30 kW
Atmos TERA-SCH125/200-37/2
2
IE3
DN 125
on request
230 mm
37 kW
Atmos TERA-SCH125/200-45/2
2
IE3
DN 125
on request
230 mm
45 kW
Atmos TERA-SCH125/200-55/2
2
IE3
DN 125
on request
230 mm
55 kW
Atmos TERA-SCH150/200-30/2
4
IE3
DN 150
on request
240 mm
30 kW
Atmos TERA-SCH150/200-37/2
4
IE3
DN 150
on request
240 mm
37 kW
Atmos TERA-SCH150/200-45/2
4
IE3
DN 150
on request
240 mm
45 kW
Atmos TERA-SCH150/200-55/2
4
IE3
DN 150
on request
240 mm
55 kW
Atmos TERA-SCH150/230-37/2
2
IE3
DN 150
on request
240 mm
37 kW
Atmos TERA-SCH150/230-45/2
2
IE3
DN 150
on request
240 mm
45 kW
Atmos TERA-SCH150/230-55/2
2
IE3
DN 150
on request
240 mm
55 kW
Atmos TERA-SCH150/230-75/2
2
IE3
DN 150
on request
240 mm
75 kW
Atmos TERA-SCH150/360-37/4
4
IE3
DN 150
on request
290 mm
37 kW
Atmos TERA-SCH150/360-45/4
4
IE3
DN 150
on request
290 mm
45 kW
Atmos TERA-SCH150/360-55/4
4
IE3
DN 150
on request
290 mm
55 kW
Atmos TERA-SCH150/360-75/4
4
IE3
DN 150
on request
290 mm
75 kW
Atmos TERA-SCH150/430-75/4
4
IE3
DN 150
on request
290 mm
75 kW
Atmos TERA-SCH150/430-90/4
4
IE3
DN 150
on request
290 mm
90 kW
Atmos TERA-SCH150/430-110/4
4
IE3
DN 150
on request
290 mm
110 kW
Atmos TERA-SCH150/430-132/4
4
IE3
DN 150
on request
290 mm
132 kW
Atmos TERA-SCH150/470-110/4
4
IE3
DN 150
on request
308 mm
110 kW
Atmos TERA-SCH150/470-132/4
4
IE3
DN 150
on request
308 mm
132 kW
Atmos TERA-SCH150/470-160/4
4
IE3
DN 150
on request
308 mm
160 kW
Atmos TERA-SCH150/470-200/4
4
IE3
DN 150
on request
308 mm
200 kW
Atmos TERA-SCH150/530-110/4
4
IE3
DN 150
on request
335 mm
110 kW
Atmos TERA-SCH150/530-132/4
4
IE3
DN 150
on request
335 mm
132 kW
Atmos TERA-SCH150/530-160/4
4
IE3
DN 150
on request
335 mm
160 kW
Atmos TERA-SCH150/530-200/4
4
IE3
DN 150
on request
335 mm
200 kW
Atmos TERA-SCH150/540-250/4
4
IE3
DN 150
on request
370 mm
250 kW
Atmos TERA-SCH150/540-315/4
4
IE3
DN 150
on request
370 mm
315 kW
Atmos TERA-SCH150/540-355/4
4
IE3
DN 150
on request
370 mm
355 kW
Atmos TERA-SCH150/540-400/4
4
IE3
DN 150
on request
-
400 kW
Atmos TERA-SCH150/560-160/4
4
IE3
DN 150
on request
328 mm
160 kW
Atmos TERA-SCH150/560-200/4
4
IE3
DN 150
on request
328 mm
200 kW
Atmos TERA-SCH150/560-250/4
4
IE3
DN 150
on request
328 mm
250 kW
Atmos TERA-SCH150/560-315/4
4
IE3
DN 150
on request
328 mm
315 kW
Atmos TERA-SCH150/590-315/4
4
IE3
DN 150
on request
360 mm
315 kW
Atmos TERA-SCH150/590-355/4
4
IE3
DN 150
on request
360 mm
355 kW
Atmos TERA-SCH150/590-400/4
4
IE3
DN 150
on request
-
400 kW
Atmos TERA-SCH150/590-450/4
4
IE3
DN 150
on request
-
450 kW
Atmos TERA-SCH200/320-30/4
4
IE3
DN 200
on request
300 mm
30 kW
Atmos TERA-SCH200/320-37/4
4
IE3
DN 200
on request
300 mm
37 kW
Atmos TERA-SCH200/320-45/4
4
IE3
DN 200
on request
300 mm
45 kW
Atmos TERA-SCH200/320-55/4
4
IE3
DN 200
on request
300 mm
55 kW
Atmos TERA-SCH200/320-75/4
4
IE3
DN 200
on request
300 mm
75 kW
Atmos TERA-SCH200/380-55/4
4
IE3
DN 200
on request
310 mm
55 kW
Atmos TERA-SCH200/380-75/4
4
IE3
DN 200
on request
310 mm
75 kW
Atmos TERA-SCH200/380-90/4
4
IE3
DN 200
on request
310 mm
90 kW
Atmos TERA-SCH200/380-110/4
4
IE3
DN 200
on request
310 mm
110 kW
Atmos TERA-SCH200/380-132/4
4
IE3
DN 200
on request
310 mm
132 kW