Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve
Join the ecolution with Wilo and safe energy by replacing specific pumps.

Join the ecolution!

Mësoni më shumë rreth zgjidhjeve tona inteligjente të lidhura në rrjet për ndërtesa të lidhura në rrjet me inteligjencë.

Rreth nesh

Mirësevini te Wilo!

Ne i jetojmë pompat - kërkoni dhe na njihni.

Rreth nesh
Wilo-Rexa FIT Detajet
Wilo-Sub TWU 4-...-GT Detajet
Wilo-Stratos PICO Detajet
Wilo-Stratos MAXO Detajet
Wilo-Stratos GIGA2.0-I Detajet

Tools

Wilo-Tool për shkëmbimin e pompave

Kërko një lloj pompe më efikase për të zëvendësuar pompën tënde

Ose përdorni navigimin e udhëzuesit për të arritur hap pas hapi në zgjidhjen tuaj të duhur

Shkoni tek udhëzuesi

Kërkimi modeleve

Si ti gjejmë pompat


Gjej seritë e pompave

Shërbimi mbas shitjes

WILO SE - Haupteingang am Hauptsitz in Dortmund, Deutschland

Kujdesi per klientin

Servisi i autorizuar i kompanisë Wilo në Shqipëri

WILO SE - Haupteingang am Hauptsitz in Dortmund, Deutschland

Shitësit e autorizuar të prodhimeve të kompanisë WILO në Shqipëri

Sektori ujësjellës kanalizimeve dhe shërbimet e ndërtesave

WILO SE - Haupteingang am Hauptsitz in Dortmund, Deutschland

Trainime per përzgjedhjen e pompave dhe parimet bazë të funksionimit të pompave

Trainime për projektuesit dhe për instalatorët

Lajme dhe informacione të ndryshme

3 shk 2018

WILO SE - Haupteingang am Hauptsitz in Dortmund, Deutschland

Ekspozita ndërkombëtare e sistemeve të pompimit për ujësjellësit dhe ujrat e zeza

Zyra e përfaqësisë së kompanisë Wilo në Shqipëri fton të gjithë bashkëpunëtorët e saj dhe dashamirësit e prodhimeve tona që në datat 14-18 Maj, të vizitojnë stendën tonë, në sallën B1, stenda nr 251/350, në ekspozitën ndërkombëtare IFAT, që zhvillohet në Mynih, Gjermani