Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Finder Wilo-Solutions

Gjeni zgjidhjen e duhur shpejt dhe me lehtësi me Wilo-Solutions Finder.

Përgjigjet tona për pyetjet tuaja, të gjitha në një vend: Wilo-Solutions Finder. Portali i këshillimit të Wilo-s ofron mjete për zgjedhjen dhe konfigurimin e produkteve, si dhe katalogë Wilo e instrumente të dobishëm dixhitalë për t'ju ndihmuar në detyrat e përditshme. Gjeni zgjidhjen që plotëson kërkesat tuaja tani.

Pompa e duhur - çdo moment

Wilo-Select, mjeti ynë i konfigurimit dhe këshillimit, është ridizenjuar plotësisht në mënyrë që të zgjidhni produktet e duhura Wilo për aplikacionin tuaj specifik me vetëm disa klikime. Dhe udhëzuesi ynë i zëvendësimit ju tregon se cilat pompa Wilo do të ishin të përshtatshme nëse ndonjëherë keni nevojë për një zëvendësim.

Qëndroni të përditësuar me teknologjinë e zgjuar nga Wilo

Nga integrimi në sistemet e automatizimit të ndërtesave deri te kontrolli i largët bazuar tek aplikacionet, ne ju ofrojmë lidhje inteligjente për pompat tuaja dhe sistemet e pompimit për t'ju dhënë një përmbledhje të vendeve të instalimit dhe kushteve të funksionimit ndërsa jeni në lëvizje. Për të mësuar më shumë rreth lidhjes, zgjidhni një nga produktet e mëposhtme.

Në gadishmëri për produktet e mëposhtme

Nga integrimi i automatizimit të ndërtesave tek kontrolli nga aplikacioni, Wilo siguron aftësi të plotë komunikimi me teknologji inteligjente. Ne ju lidhim në mënyrë inteligjente me pompat tuaja dhe sistemet e pompimit dhe ju japim një përmbledhje të vendeve të instalimit dhe kushteve të funksionimit ndërsa jeni në lëvizje.

Të gjitha detajet me një shikim - katalogët tanë

Pavarësisht nëse po kërkoni produkte ose pjesë rezervë, katalogët tanë do t'ju tregojnë gjithçka që ju duhet të dini për produktet tona. Përndryshe, ju mund të shfletoni katalogun tonë të produkteve sipas aplikacionit ose llojit të ndërtesës - duke e bërë edhe më të lehtë gjetjen e produktit të duhur.

Ne kemi përgjigje për pyetjet tuaja

Produktet dhe shërbimet tona kanë zgjuar interesin tuaj? Atëherë ne jemi të lumtur të ndihmojmë!

Pavarësisht nëse është krijimi i një oferte apo redaktimi i specifikave të shërbimit, dizajnimi i llojeve të ndryshme të pajisjeve, këshillimi për zgjedhjen e pompave dhe pajisjeve, ose thjesht ndihma me çështjet hidraulike dhe të kontrollit.

Mos ngurroni të kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të shitjeve dhe të caktoni një termin. Ju presim me padurim!

Gjeni kontaktin e duhur për pyetjen tuaj.