Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Garanci e zgjatur

Planifikimi i sigurisë dhe siguria e kostos.

Shërbimi Wilo ju ofron një zgjatje të garancisë deri në pesë vjet kur vënia fillestare në punë dhe mirëmbajtja e një produkti të ri Wilo kryhet nga Wilo.

Për ju, kjo do të thotë mbrojtje nga kostot e papritura të riparimit, edhe pasi të ketë skaduar garancia e prodhuesit ligjor.

Sherbimi yne per ju:

  • Mbrojtje e plotë dhe siguri e parashikueshme e kostos
  • Punë e rregullt mirëmbajtjeje nga shërbimi Wilo
  • Përdorimi i pjesëve të këmbimit origjinale

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth komisioneve dhe mirëmbajtjes, mund të njiheni me shërbimet këtu.

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni në mënyrë që të mund t'ju ofrojmë një ofertë individuale për komisionimin dhe mirëmbajtjen.

Teknikët tanë të shërbimit Wilo janë në detyrë për ju 24 orë në ditë, 365 ditë në vit. Pavarësisht se si ndodhin gjërat: mjafton një telefonatë për të marrë mbështetje nga ekspertët tanë të pompve. Ata do t'ju ndihmojnë shpejt dhe profesionalisht me koordinim të drejtpërdrejtë.

Synimi kryesore i Wilo-s është drejtuar tek klienti që nga viti 1872. Prandaj, ne ofrojmë një shërbim urgjence 24 orë, kështu që të mund të na kontaktoni në çdo kohë.

T/F +355 4 2268774
service.al@wilo.com

Në dispozicion:

E hënë – E enjte 7 e mëngjesit - 5 pasdite
Fri 7 e mëngjesit - 4 pasdite
Shërbim urgjent telefonik 24 orë