Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Wilo-Assistant - aplikacioni për të gjitha rastet

E gjithë bota e pompave në një aplikacion

Aplikacioni Wilo-Assistant u ofron instaluesve të gjithë botën e teknologjisë shumë efikase të pompave në telefonat inteligjentë dhe laptopët tabletë. Udhëzimi intuitiv i përdoruesit ju mbështet edhe më mirë në punën tuaj të përditshme. Funksionet e reja dhe zgjidhjet lidhëse plotësojnë diversitetin ekzistues të Wilo-Assistant. Në këtë mënyrë ju do të arrini qëllimin tuaj më shpejt dhe do të merrni mbështetje gjatë instalimit dhe vënies në punë.

E disponueshme në App StoreAplikacioni Android nga Google Play

Funksionet më interesante:

Funksioni Smart Connect

Në disa instalime, pompat dhe ekranet e tyre janë të vështira për t'u aksesuar dhe rregullimi dhe komandimi i tyre janë shumë të kufizuara. Me ndihmën e funksionit Wilo-Smart Connect, ju mund të përdorni shumë lehtë pompat dhe sistemet e pompimit inteligjent nga Wilo dhe të bëni cilësimet dhe komandimet e dëshiruara. Gjithçka që ju nevojitet është aplikacioni Wilo-Assistant në telefonin tuaj celular dhe një lidhje Bluetooth. 

Përparësitë tuaja:

 • Qasje e thjeshtë dhe e shpejtë lokale në pompat që janë të vështira për t'u aksesuar nëpërmjet funksionit Bluetooth të pajisjeve fundore celulare pa një pajisje shtesë
 • Lidhje e sigurt për të mbrojtur kundër aksesit nga palët e treta falë vërtetimit
 • Qasje lokale nëpërmjet aplikacionit të Wilo-Assistant në produktet Wilo për konfigurim, kontroll dhe rregullim të imët
 • Udhëzim intuitiv i përdoruesit, lexim i menjëhershëm, ruajtja dhe transmetimi i parametrave me qasje në konfigurimet e ruajtura
 • Krijimi dhe ruajtja e regjistrave të vënies në punë me shtypjen e një butoni për verifikim dhe dokumentacion  
 • Analizë e thjeshtë operacionale duke përdorur statistika të vizualizuara
 • I qëndrueshëm për të ardhmen falë përditësimeve të rregullta të softuerit  
mëso më shumë

Pompa e vjetër me defekt. Cila pompë zëvendësuese është e duhura?

Skanoni pllakën e të dhënave të pompës së vjetër me aplikacionin Wilo-Assistant dhe në këmbim do të merrni rekomandimin e duhur të zëvendësimit.

Përndryshe, mund të futni edhe përcaktimin e llojit ose numrin e artikullit manualisht.

Nëse një zëvendësim në tubacionin është i nevojshëm për pompën zëvendësuese, do t'ju jepet një shënim përkatës duke përfshirë përshtatësit e kërkuar - kjo ju kursen punë dhe kohë të panevojshme.

mëso më shumë

Barazpesha hidraulike është bërë e lehtë.

A keni probleme me kryerjen e barazpeshës hidraulike?

Asistenti Wilo-Smart Balance ndihmon këtu. E bën kryerjen e barazpeshës hidraulike më të lehtë se kurrë më parë.

Krijoni dhe menaxhoni projektet tuaja të barazpeshës hidraulike. Me aplikacionin, mund të planifikoni dhe kryeni lehtësisht një kalibrim hidraulik sipas tipit A ose tipit B nëpërmjet aplikacionit.

Nga regjistrimi i të dhënave të objektit deri te llogaritja e cilësimeve të valvulës dhe pompës dhe konfigurimi i pompave, aplikacioni ju udhëzon nëpër të gjithë hapat e nevojshëm dhe përfundon barazpeshën hidraulike me një protokoll dorëzimi për klientët tuaj. Një tjetër veçori e re është mundësia e marrjes parasysh të ngrohjes nën dysheme. Kjo i shton një veçori të rëndësishme mjetit të barazpeshës hidraulike.

E gjithë kjo bëhet shpejt me Wilo-Smart Balance Assistant. Pasi të jetë krijuar një llogari përdoruesi, mund të shtoni gjithashtu projekte të reja në çdo kohë në llogaritje dhe gjithashtu në një datë të mëvonshme përmes telefonit të zgjuar ose tabletit.

Përparësitë tuaja:

 • Udhëzime hap pas hapi për barazpeshën hidraulike
 • Parametri i pompës së drejtuar
 • I pavarur nga prodhuesi me një listë të valvulave më të rëndësishme nga prodhuesit e zakonshëm
 • Optimizimi i temperaturës së kërkuar të rrjedhës
 • Dokumentacioni i projektit - me pajisje fundore të ndryshme në kohë të ndryshme

Asistenti i sinkronizimit

Përdorni kodimin LED për të përshtatur lehtësisht karakteristikën hidraulike të Wilo-Varios PICO me pompën që do të zëvendësohet.

Dhe kështu funksionon në vetëm 4 hapa:

1. Aktivizoni "funksionin e sinkronizimit" në menynë e fillimit.

2. Zgjidhni emrin e pompës së vjetër..

3. Udhëzuesi i fillimit.

4. Kryeni dhe konfirmoni programimin e Wilo-Varios PICO.

Aplikacioni Wilo ofrohet edhe jashtë linje

Përveç kësaj, "Wilo-Assistant" i ofron përdoruesit akses të synuar në informacionin e produktit dhe njohuritë në lidhje me teknologjinë e pompës. Një pjesë e madhe e përmbajtjes së të dhënave dhe funksioneve instalohen në iPhone dhe kështu që janë të disponueshme edhe pa lidhjen celulare në internet ose me rrjetin WLAN, p.sh. në bodrum. Përdoruesi nuk e ngarkon vëllimin e tij të të dhënave dhe është i pavarur nga kushtet e pritjes në vendin e përdorimit.

"Wilo-Assistant" ofron gjithashtu funksionet e mëposhtme:

 • Udhëzuesi ndërveprues për ngrohjen dhe pompat e ujit të ngrohtë shtëpiak
 • Llogaritësi i kursimeve përcakton koston e mundshme të energjisë elektrike dhe potencialin e kursimit të CO2 kur përdoret një pompë me efikasitet të lartë Wilo që kursen energji në krahasim me një pompë ngrohjeje jo të rregullueshme
 • Pompë me rotor të lagur
 • Manuali i instalimit dhe mënyrës së punës
 • Konfigurimi i pompave: Pas specifikimit të pikës së dëshiruar të funksionimit të pompës, rekomandohet pompa e përshtatshme Wilo brenda pak sekondash
 • Drejtpërdrejt në përshkrimin e serisë përkatëse nëpërmjet kërkimit të produkteve Wilo.
 • Manuali i pompës: Përmbledhje e bazave të pompave të ngrohjes
 • Këshilla dhe truket për optimizimin e sistemeve të ngrohjes dhe sistemeve të qarkullimit të ujit të ngrohtë shtëpiak
 • Elektrik dore: Drita LED mund të ndizet dhe të fiket! Llogaritësi i njësive për njësitë fizike më të rëndësishme
 • Llogaritësi i tubacioneve
 • Lajme: Informacion aktual për tregtarët dhe planifikuesit TGA
 • Skaner QR
 • Realiteti i shtuar - AR
 • Kontakti: Lidhja e shpejtë me personin tuaj të kontaktit në Wilo

Përdor tani "Asistentin Wilo":

Ne kemi përgjigje për pyetjet tuaja

Produktet dhe shërbimet tona kanë zgjuar interesin tuaj? Atëherë ne jemi të lumtur të ndihmojmë!

Pavarësisht nëse është krijimi i një oferte apo redaktimi i specifikave të shërbimit, dizajnimi i llojeve të ndryshme të pajisjeve, këshillimi për zgjedhjen e pompave dhe pajisjeve, ose thjesht ndihma me çështjet hidraulike dhe të kontrollit.

Mos ngurroni të kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të shitjeve dhe të caktoni një termin. Ju presim me padurim!

Gjeni kontaktin e duhur për pyetjen tuaj.