Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Pjesët e këmbimit

Të qëndrueshme, të besueshme, të gatshme

Ne e kuptojmë shërbimin optimal duke ju furnizuar me pjesën e duhur rezervë origjinale për produktin tuaj Wilo sa më shpejt të jetë e mundur. Logjistika jonë efikase me grumbullimin e personalizuar të pjesëve rezervë në afërsinë tuaj e bën këtë të mundur, dhe mbron proceset tuaja të punës. Edhe pasi të jenë shkëmbyer modulet zëvendësuese, mund të jeni i sigurt se besueshmëria operacionale e sistemeve tona është e garantuar dhe se sistemet tuaja do të jenë po aq të besueshme sa kur ishin porositur për herë të parë.

Produktet tona mund të performojnë në mënyrën më të mirë vetëm kur përdoren pjesë rezervë origjinale Wilo. Kombinuar me zgjidhjet tona inovative si një pionier dixhital në industrinë e pompave, cilësia e pjesëve tona rezervë siguron funksionim pa probleme dhe të sigurt.

Sherbimi yne per ju:

  • Pjesë këmbimi origjinale në cilësinë e provuar Wilo
  • Rezervat e pjesëve të këmbimit të personalizuara, aftësia globale e dorëzimit
  • Disponueshmëria e të gjitha pjesëve rezervë standarde brenda 24 orësh.
  • Mbështetje në zgjedhjen e pjesëve të duhura rezervë (konsulencë për pjesë këmbimi)

Katalogu i pjesëve të këmbimit

Bëni kërkimin tuaj online në lidhje me pjesët rezervë që ju nevojiten ose na kontaktoni direkt për konsulencë individuale.

Katalogu i pjesëve të këmbimit

Nëse keni nevojë për mbështetje nga një ekspert Wilo, mund të aktivizoni ketu shërbimin tonë Wilo.

Teknikët tanë të shërbimit Wilo janë në detyrë për ju 24 orë në ditë, 365 ditë në vit. Pavarësisht se si ndodhin gjërat: mjafton një telefonatë për të marrë mbështetje nga ekspertët tanë të pompve. Ata do t'ju ndihmojnë shpejt dhe profesionalisht me koordinim të drejtpërdrejtë.

Synimi kryesore i Wilo-s është drejtuar tek klienti që nga viti 1872. Prandaj, ne ofrojmë një shërbim urgjence 24 orë, kështu që të mund të na kontaktoni në çdo kohë.

T/F +355 4 2268774
service.al@wilo.com

Në dispozicion:

E hënë – E enjte 7 e mëngjesit - 5 pasdite
Fri 7 e mëngjesit - 4 pasdite
Shërbim urgjent telefonik 24 orë