Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Pompa e duhur - çdo moment

Wilo-Select, mjeti ynë për përzgjedhjen dhe konsulencën e pompave, është ri-dizajnuar plotësisht në mënyrë që të zgjidhni produktet e duhura Wilo për aplikimin tuaj specifik me vetëm disa klikime. Dhe udhëzuesi ynë i zëvendësimit ju tregon se cilat pompa Wilo do të ishin të përshtatshme nëse keni nevojë ndonjëherë për një zëvendësim.

Ne kemi përgjigje për pyetjet tuaja

Produktet dhe shërbimet tona kanë zgjuar interesin tuaj? Atëherë ne jemi të lumtur të ndihmojmë!

Pavarësisht nëse është krijimi i një oferte apo redaktimi i specifikave të shërbimit, dizajnimi i llojeve të ndryshme të pajisjeve, këshillimi për zgjedhjen e pompave dhe pajisjeve, ose thjesht ndihma me çështjet hidraulike dhe të kontrollit.

Mos ngurroni të kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të shitjeve dhe të caktoni një termin. Ju presim me padurim!

Gjeni kontaktin e duhur për pyetjen tuaj.