Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Riparimi

Ndihma e shpejtë e garantuar.

Mosfunksionimet janë të bezdisshme. Po nëse pompa dështon ose shfaq një mesazh gabimi? Çfarë mbështetje mund të ofrojë Wilo? Me qasjen tonë të korporatave të orientuara drejt klientit, është e rëndësishme për ne që problemet me pompën tuaj Wilo të zgjidhen në mënyrë të besueshme dhe të qëndrueshme. Shërbimi ynë i riparimit do t'ju ndihmojë në një mënyrë të ndërlikuar dhe të ndërgjegjshme, pavarësisht nëse keni nevojë për një riparim në vend ose në shtëpi në Wilo.

I besueshëm dhe i qëndrueshëm - kjo është aspirata jonë.

Riparimi i pompave të dëmtuara, sidoqoftë, nuk duhet të jetë vetëm i besueshëm dhe i qëndrueshëm, por edhe i thjeshtë dhe i shpejtë. Është mjaft e bezdisshme kur një pompë ka difekt, kështu që për ne është e qartë: ne minimizojmë përpjekjen që duhet të bëjnë klientët tanë.

Teknikët tanë të shërbimit Wilo janë të njohur me të gjitha pompat dhe për këtë arsye mund të përgjigjen shpejt dhe specifikisht, me çdo hap pune të dokumentuar në një raport shërbimi.

Teknikët tanë të shërbimit Wilo shfrytëzojnë aftësitë dhe përvojën e tyre ndërsa këshillohen me klientin në vend për të vendosur nëse pompa mund të riparohet në të vërtetë në vend ose duhet të dërgohet për riparim fabrike. Shërbimi i riparimit Wilo gjithashtu ofron pjesë rezervë ose një pompë zëvendësuese për të rivendosur besueshmërinë operacionale të sistemit sa më shpejt të jetë e mundur.

Sherbimi yne per ju:

  • Verifikimi dhe eleminimi i shkaqeve të gabimit nga ekspertë me përvojë Wilo
  • Vlerësim jo-detyrues për riparimet
  • Provë elektrike-hidraulike e drejtuar për të siguruar të dhëna të sakta në lidhje me funksionalitetin, cilësinë dhe performancën e pompës ose sistemit
  • Veshje e pompave të ndryshme ose përbërësve të sistemit për një faktor të optimizuar të efikasitetit
  • Përdorni vetëm pjesë këmbimi origjinale
  • Dokumentacioni i riparimit në raportin e shërbimit

Nëse keni nevojë për mbështetje nga një ekspert Wilo, mund të angazhoni shërbimin tonë Wilo këtu.

Teknikët tanë të shërbimit Wilo janë në detyrë për ju 24 orë në ditë, 365 ditë në vit. Pavarësisht se si ndodhin gjërat: mjafton një telefonatë për të marrë mbështetje nga ekspertët tanë të pompve. Ata do t'ju ndihmojnë shpejt dhe profesionalisht me koordinim të drejtpërdrejtë.

Synimi kryesore i Wilo-s është drejtuar tek klienti që nga viti 1872. Prandaj, ne ofrojmë një shërbim urgjence 24 orë, kështu që të mund të na kontaktoni në çdo kohë.

T/F +355 4 2268774
service.al@wilo.com

Në dispozicion:

E hënë – E enjte 7 e mëngjesit - 5 pasdite
Fri 7 e mëngjesit - 4 pasdite
Shërbim urgjent telefonik 24 orë