Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

"Me Try & Buy ne jemi në faqen e sigurt me investimet tona." Bart van der Stoep përdoruesi i impiantit të pastrimit të ujit AWZI në Almere, NL

Wilo Try & Buy – testovanie bez rizika

Investimet duhet të planifikohen mirë. Faktorë të rëndësishëm vendimtarë janë besueshmëria e produktit dhe funksionimi i tij efikas. Po si mund të merret një vendim i duhur? Shërbimi unik i Wilo ju mbështet. Me shërbimin tonë Try & Buy mund të bindeni për cilësinë e produkteve Wilo para blerjes: Provojini produktet* tona deri në gjashtë muaj në impiantin tuaj dhe investoni të sigurt në të ardhmen.

  • Së bashku përcaktojmë nevojën tuaj personale dhe, me ndihmën e një programi modern përzgjedhjeje, zgjedhim zgjidhje ekonomike për ju.
  • Pompa Wilo instalohet në impiantin tuaj dhe mund ta provoni funksionimin pa detyrime deri në gjashtë muaj

Wilo-Try & Buy – Shembull praktik

Këtu gjeni një përmbledhje të serive të disponueshme për shërbimin tonë Try & Buy. Seri të tjera të disponueshme me kërkesë.

Wilo-EMU FA

Wilo-EMU FA

Wilo-RexaBloc

Wilo-RexaBloc

Submersible Pump, K 8

Wilo-Zetos K8