Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Zgjidhjet e Energjisë

Premtimi ynë për mjedisin.

Pompat janë përgjegjëse për rreth 10% të konsumit global të energjisë. Kjo është një shumë e konsiderueshme, por në të njëjtën kohë paraqet një mundësi të shkëlqyeshme. Mbi të gjitha, kjo është pikërisht ajo ku ia vlen të fillohet në mënyrë që të zvogëlohen kostot e funksionimit për ndërtesat dhe sistemet publike, tregtare dhe industriale. Më shumë se dy të tretat e operatorëve aktualisht janë duke përdorur pompa që konsumojnë më shumë energji sesa është e nevojshme vetëm në sektorin e shërbimeve të ndërtimit. Ndryshimi proaktiv ka përparësi për të gjitha palët. Kurseni energji dhe kosto, përmirësoni ekuilibrin e qëndrueshmërisë së ndërtesave dhe instalimeve tuaja dhe sjellni teknologjinë tuaj të azhurnuar në të njëjtën kohë. Kjo zvogëlon ndjeshëm rrezikun e dështimit të pajisjeve dhe ul më tej kostot e mirëmbajtjes. Me Zgjidhjet Wilo-Energy, ne tregojmë kursimet e mundshme të energjisë dhe marrim përgjegjësi për brezat e ardhshëm dhe luftën kundër ndryshimit të klimës. Zgjidhjet Wilo-Energy përfshijnë teknologji me efikasitet të lartë Wilo për të zëvendësuar në mënyrë proaktive pompat dhe sistemet e pompave të cilat janë ende duke funksionuar por janë joefikase. Kjo ju lejon të zvogëloni konsumin e energjisë së pompave në ndërtesat dhe sistemet tuaja deri në 90% dhe të përfitoni nga përfitimet shtesë si siguria në të ardhmen, siguria e furnizimit dhe siguria e higjienës. Optimizimi ose zëvendësimi i sistemeve ekzistuese me zgjidhje të reja shumë efikase (produkte, shërbime, njohuri teknike) gjithashtu ka një ndikim pozitiv në kostot operative, besueshmërinë operacionale dhe emetimet e CO2.

Ne ju ofrojmë konsulencë dhe analiza të synuara, përfshirë përfshirjen e subvencioneve si dhe mbështetje gjithëpërfshirëse rreth kalimit në teknologji me efikasitet të lartë. Kjo është ajo që ne e quajmë "Pioniere për Ju".

Sherbimi yne per ju:

  • Vlerësimi i hollësishëm i kostove të ciklit jetësor (analiza e LCC)
  • Auditimi i energjisë përfshirë informacionin në lidhje me potencialin e kursimit të energjisë
  • Rekomandimi proaktiv i opsioneve të zëvendësimit
  • Përmirësoni performancën mjedisore të sistemit tuaj
  • Mbështetje për kalimin në pompat me efektshmëri të lartë Wilo

Dëshironi më shumë informacion dhe zgjidhje mbi temën e efiçiencës së energjisë?

Zgjidhjet e Energjisë

Nëse dëshironi të mësoni vetë thjesht dhe lehtë për efikasitetin ekonomik të pompave ekzistuese, atëherë përdorni këshilltarin tonë efikas të pompave Wilo-Select 4.

read more

Krijoni shërbimin tuaj të personalizuar!

Paketat e shërbimeve Wilo ju ofrojnë një shkallë të lartë mundësie dhe ju lejojnë të kombinoni shërbimet individuale së bashku dhe në këtë mënyrë të përshtatni fushën e shërbimeve me nevojat tuaja individuale. Në këtë mënyrë, ju nuk mund të arrini vetëm siguri financiare, por edhe besueshmëri operacionale. Kontrollet e instalimit, komisionimit dhe mirëmbajtjes - të gjitha pjesë e paketës suaj gjithëpërfshirëse të shërbimit Wilo. Ju do të merrni këshilla kompetente dhe profesionale nga kolegët tanë të shërbimit dhe do të merrni saktësisht ofertën e personalizuar të shërbimit që ju nevojitet për produktin tuaj specifik. Ne ofrojmë paketa shërbimesh të paracaktuara në tre madhësi për ta bërë më të lehtë për ju që të kombinoni shërbimet individuale. Thjesht zgjidhni fushën e shërbimeve që përshtaten me kërkesat tuaja. Nëse kërkohet, ju gjithashtu mund të përshtatni lehtësisht paketat individualisht me nevojat tuaja dhe t'i zgjeroni ato me module shtesë të shërbimit.

Krijoni shërbimin tuaj të personalizuar!

A jeni i interesuar për një kontroll të energjisë? Ju lutemi na kontaktoni dhe ne do të caktojmë një takim konsulent me ju.

Teknikët tanë të shërbimit Wilo janë në detyrë për ju 24 orë në ditë, 365 ditë në vit. Pavarësisht se si ndodhin gjërat: mjafton një telefonatë për të marrë mbështetje nga ekspertët tanë të pompve. Ata do t'ju ndihmojnë shpejt dhe profesionalisht me koordinim të drejtpërdrejtë.

Synimi kryesore i Wilo-s është drejtuar tek klienti që nga viti 1872. Prandaj, ne ofrojmë një shërbim urgjence 24 orë, kështu që të mund të na kontaktoni në çdo kohë.

T/F +355 4 2268774
service.al@wilo.com

Në dispozicion:

E hënë – E enjte 7 e mëngjesit - 5 pasdite
Fri 7 e mëngjesit - 4 pasdite
Shërbim urgjent telefonik 24 orë