Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Mbikqyrja

Siguria që nga fillimi.

Pozicionimi i Wilo-s si një ofrues i zgjidhjeve përfshin një qasje dixhitale për zgjedhjen, menaxhimin, komisionimin dhe monitorimin e pompave tuaja, si dhe shërbimin shoqërues para, gjatë dhe pas instalimit. Tek Wilo, mbështetja e projektit për teknologjinë komplekse të pompës dhe sistemit fillon shumë përpara instalimit aktual. Ne madje mbështesim klientët tanë gjatë fazës së konceptit për të siguruar punë cilësore dhe efikasitet të kostos. Shërbimi ynë kompetent dhe i kualifikuar Wilo do t'ju mbështesë me rekomandime dhe këshilla teknike gjatë gjithë projektit.

Sherbimi yne per ju:

  • Vizitat e rregullta në vend sigurojnë cilësinë e informacionit dhe këshillave
  • Konsulencë teknike, gjithashtu e disponueshme në terren
  • Raporti i statusit me rekomandime pas vizitës
  • Mbështetje gjithëpërfshirëse nga një ekspert i Wilo-s

Përdorni aplikacionin Wilo-Assistant dhe na lejoni të ofrojmë mbështetje specifike për modelimin e sistemit tuaj.

Aplikacioni "Asistenti Wilo"

Krijoni shërbimin tuaj të personalizuar!

Paketat e shërbimeve Wilo ju ofrojnë një shkallë të lartë mundësie dhe ju lejojnë të kombinoni shërbimet individuale së bashku dhe në këtë mënyrë të përshtatni fushën e shërbimeve me nevojat tuaja individuale. Në këtë mënyrë, ju nuk mund të arrini vetëm siguri financiare, por edhe besueshmëri operacionale. Kontrollet e instalimit, komisionimit dhe mirëmbajtjes - të gjitha pjesë e paketës suaj gjithëpërfshirëse të shërbimit Wilo. Ju do të merrni këshilla kompetente dhe profesionale nga kolegët tanë të shërbimit dhe do të merrni saktësisht ofertën e personalizuar të shërbimit që ju nevojitet për produktin tuaj specifik. Ne ofrojmë paketa shërbimesh të paracaktuara në tre madhësi për ta bërë më të lehtë për ju që të kombinoni shërbimet individuale. Thjesht zgjidhni fushën e shërbimeve që përshtaten me kërkesat tuaja. Nëse kërkohet, ju gjithashtu mund të përshtatni lehtësisht paketat individualisht me nevojat tuaja dhe t'i zgjeroni ato me module shtesë të shërbimit.

Krijoni shërbimin tuaj të personalizuar!

Mos ngurroni të na kontaktoni në mënyrë që t'ju ofrojmë një ofertë individuale për shërbimin për të cilin interesoheni.

Teknikët tanë të shërbimit Wilo janë në detyrë për ju 24 orë në ditë, 365 ditë në vit. Pavarësisht se si ndodhin gjërat: mjafton një telefonatë për të marrë mbështetje nga ekspertët tanë të pompve. Ata do t'ju ndihmojnë shpejt dhe profesionalisht me koordinim të drejtpërdrejtë.

Synimi kryesore i Wilo-s është drejtuar tek klienti që nga viti 1872. Prandaj, ne ofrojmë një shërbim urgjence 24 orë, kështu që të mund të na kontaktoni në çdo kohë.

T/F +355 4 2268774
service.al@wilo.com

Në dispozicion:

E hënë – E enjte 7 e mëngjesit - 5 pasdite
Fri 7 e mëngjesit - 4 pasdite
Shërbim urgjent telefonik 24 orë