Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Premtimi ynë për mjedisin.

Shërbimet e përqendruara në efikasitet.

Optimizimi i pompave dhe sistemeve tuaja të pompave është një nga mënyrat më të mira për të siguruar besueshmërinë e duhur operacionale të sistemit të përgjithshëm. Sistemet ekzistuese shpesh mund të optimizohen përmes ndryshimeve dhe rregullimeve të vogla, duke lejuar që efikasiteti, dhe për rrjedhojë, efektiviteti të rritet ndjeshëm.

Wilo ofron zgjidhje të bëra sipas kërkesave të klientëve, në mënyrë që të sigurojë mbështetje individuale të qëndrueshme, kompetente dhe me kosto efektive.

Optimizimi i sistemit proaktiv ka përparësi për të gjitha palët. Kurseni energji dhe kosto, përmirësoni ekuilibrin e qëndrueshmërisë së ndërtesave dhe instalimeve tuaja dhe sjellni teknologjinë tuaj të azhurnuar në të njëjtën kohë. Kjo zvogëlon ndjeshëm rrezikun e dështimit të pajisjeve dhe ul më tej kostot e mirëmbajtjes.

Sherbimi yne per ju:

  • Pastrimi i rezervuarëve të ujit të ftohtë (klorizimi)
  • Riparimi i pompave / sistemeve për të rivendosur performancën e plotë
  • Eliminimi i vazhdueshëm i ndotjes dhe mikro flluskave në sistemet H&AC, përfshirë ajrosjen në korniza kohore të përcaktuara (SiClean)
  • Shtimi i teknologjive të reja ose funksioneve në sistemet e vjetra për të kursyer në shpenzimet kapitale (rikonstruksioni)

A jeni i interesuar të optimizoni sistemin tuaj? Ju lutemi na kontaktoni dhe ne do të caktojmë një takim konsulent me ju.

Teknikët tanë të shërbimit Wilo janë në detyrë për ju 24 orë në ditë, 365 ditë në vit. Pavarësisht se si ndodhin gjërat: mjafton një telefonatë për të marrë mbështetje nga ekspertët tanë të pompve. Ata do t'ju ndihmojnë shpejt dhe profesionalisht me koordinim të drejtpërdrejtë.

Synimi kryesore i Wilo-s është drejtuar tek klienti që nga viti 1872. Prandaj, ne ofrojmë një shërbim urgjence 24 orë, kështu që të mund të na kontaktoni në çdo kohë.

T/F +355 4 2268774
service.al@wilo.com

Në dispozicion:

E hënë – E enjte 7 e mëngjesit - 5 pasdite
Fri 7 e mëngjesit - 4 pasdite
Shërbim urgjent telefonik 24 orë