Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

The Wilo-Assistant - Aplikacioni për të gjithë

Aplikacioni i ridizenjuar Wilo-Assistant e bën të gjithë botën e teknologjisë së pompës me efikasitet të lartë të disponueshëm në smartphone dhe tabletë për instaluesit HVAC, konsulentët e pajisjeve teknike të ndërtimit dhe operatorët e pompave.

Dizajni i ri dhe përvoja intuitive e përdoruesit sigurojnë mbështetje edhe më të mirë për punën tuaj të përditshme. Funksionet e reja dhe zgjidhjet lidhëse shtojnë gamën e veçorive të ofruara tashmë nga Wilo-Assistant i mëparshëm.

Në këtë mënyrë, përdoruesit mund të gjejnë atë që u nevojitet edhe më shpejt dhe të marrin mbështetje me:

  • Konsultimin dhe përzgjedhjen
  • Konsultimin e klientëve
  • Instalimi dhe vënia në punë
  • Komandimi nga larg dhe mirëmbajtja
Shkarkimet on App Store (iOS)Aplikacioni Android në Google play

Ne kemi përgjigje për pyetjet tuaja

Produktet dhe shërbimet tona kanë zgjuar interesin tuaj? Atëherë ne jemi të lumtur të ndihmojmë!

Pavarësisht nëse është krijimi i një oferte apo redaktimi i specifikave të shërbimit, dizajnimi i llojeve të ndryshme të pajisjeve, këshillimi për zgjedhjen e pompave dhe pajisjeve, ose thjesht ndihma me çështjet hidraulike dhe të kontrollit.

Mos ngurroni të kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të shitjeve dhe të caktoni një termin. Ju presim me padurim!

Gjeni kontaktin e duhur për pyetjen tuaj.