Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Wilo sjell të ardhmen

Ju jeni klienti ynë dhe jeni në zemër të gjithçkaje që bëjmë. Ju jeni ajo që na shtyn të përmirësojmë teknologjinë dhe zgjidhjet inovative që ofrojnë përgjigje për çështjet më të ngutshme të së nesërmes. Kështu e sjellim të ardhmen e gjallë sot: Wilo sjell të ardhmen. Dhe ne do ta bëjmë atë një më të ndritshme për ju.


Zgjidhje të zgjuara në kohën e prirjeve të mëdha globale

Wilo është një furnizues premium për shërbibet e ndërtesave, menaxhimin e ujit dhe zbatimet/përdorimet industriale. Ne i bëjmë teknologjitë komplekse miqësore ndaj përdoruesve, të thjeshta për t’u përdorur, me efiçencë të energjisë dhe performanca të larta. Në fund të ditës, fokusi kryesor i gjithçkaje që bëjmë është për njerëzit. Ne u ofrojmë atyre produkte të shkëlqyera, zgjedhje të sistemeve dhe shërbime. E themeluar në Dortmund në 1872 si një fabrikë për produkte bakri dhe bronzi, Wilo ka evoluar nga të qenit specialist vendas në një lojtar global gjatë rrjedhës së historisë së tij të gjatë dhe të suksesshme.

Ne jemi njohur mirë me çështjet që do të formësojnë të ardhmen tonë dhe ne po zhvillojmë teknologji për t'i adresuar ato. Prirjet-e mëdha globale kanë një ndikim të thellë dhe të qëndrueshëm në jetën tonë. Ndërsa adresojmë këto tendenca, ne përqendrohemi në globalizimin, urbanizimin, ndryshimin e klimës, mungesën e energjisë, mungesën e ujit, përparimin teknologjik dhe dixhitalizimin - çështje të rëndësishme për punën tuaj të përditshme. Dhe kjo i bën ato të rëndësishme edhe për ne.


Mundësitë e dixhitalizimit

Midis këtyre prirjeve-të mëdha, përparimi teknologjik dhe dixhitalizimi janë dy tema kryesore. Dixhitalizimi ka një ndikim thelbësor në kërkesat e konsumatorit, metodat e prodhimit, rrjedhën e punës dhe rrugët e prodhimit. Ai siguron mundësi të reja për sa i përket funksioneve dhe aplikacioneve që ishin të paimagjinueshme vetëm disa vite të shkurtra. Ne i njohim mundësitë që sjell dixhitalizimi për të bërë të ardhmen një vend më të mirë duke përmirësuar jetën e përditshme të njerëzve. Në këtë proces, ne kemi dalë si një pionier dixhital në industri. Të dhënat e mëdha janë lënda e parë e vlefshme e dixhitalizimit dhe ne e shfrytëzojmë fuqinë e tij. Për të përdorur potencialin e jashtëzakonshëm të këtij burimi eksponencial, ne po i transformojmë proceset tona në botën dixhitale - drej rezultateve të larmishme të ardhshme të rrjetit. Ne analizojmë dhe vlerësojmë sistematikisht të dhënat përkatëse. Bazuar në vlerësimin sistematik të të dhënave ekzistuese, ne zhvillojmë modele të reja biznesi, si dhe tipare të personalizuara të produkteve dixhitale për pompat, aplikimet dhe shërbimet tona.


Fokusi ynë - i formuluar qartë

Përmes rrjetëzimit inteligjent të njerëzve, produkteve, shërbimeve, fabrikave dhe makinave, ne jemi duke shfrytëzuar në mënyrë efektive potencialin e dixhitalizimit për të krijuar zgjidhje të zgjuara. Çdo ditë, rreth 7.400 punonjës në të gjithë botën po punojnë për ta bërë atë realitet. Në 16 qëndra prodhimi në më shumë se 60 filiale në 60 vende. Rezultati: duke prodhuar produkte të reja pionere, sisteme dhe shërbime të reja. Në këtë mënyrë ne e bëjmë jetën më të lehtë për klientët tanë dhe të ardhmen një vend më të mirë.


Ne kemi përgjigje për pyetjet tuaja

Produktet dhe shërbimet tona kanë zgjuar interesin tuaj? Atëherë ne jemi të lumtur të ndihmojmë!

Pavarësisht nëse është krijimi i një oferte apo redaktimi i specifikave të shërbimit, dizajnimi i llojeve të ndryshme të pajisjeve, këshillimi për zgjedhjen e pompave dhe pajisjeve, ose thjesht ndihma me çështjet hidraulike dhe të kontrollit.

Mos ngurroni të kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të shitjeve dhe të caktoni një termin. Ju presim me padurim!

Gjeni kontaktin e duhur për pyetjen tuaj.