Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Qasje lokale përmes Bluetooth

Thjeshto vënien në punë.

Në disa instalime, pompa dhe ekrani i saj janë të vështira për t'u aksesuar. Kjo kufizon së tepërmi komandimin dhe kontrollin e pompës.

Në këtë rast, një lidhje e thjeshtë Bluetooth midis një pompe Wilo me aktivizim të zgjuar dhe aplikacionit Wilo-Assistant në telefonin tuaj celular ju ndihmon. 

Me ndihmën e funksionit Wilo-Smart Connect, jo vetëm që mund të bëni cilësimet dhe kontrollet e dëshiruara, por edhe të krijoni shumë lehtë raportet e vënies në punë.

Përparësitë tuaja:

  • Përdorimi i telefonit celular në rastin e pompave të aksesueshme dobët dhe ndërfaqes së tyre të përdoruesit
  • Transferimi i të dhënave duke hyrë në konfigurimet e ruajtura, veçanërisht për sistemet me shumë pompa
  • Krijimi i regjistrave të vënies në punë për verifikim dhe dokumentacion
  • Dorëzimi i detajeve tuaja të kontaktit

Kontrolloni pompat tuaja Wilo në vend nëpërmjet Bluetooth!

Ju duhen vetëm tre gjëra për këtë:

1. Një pompë inteligjente Wilo e gjeneratës së fundit, një pompë Wilo e përputhshme me inteligjencën me modulin Wilo-Connect Bluetooth ose, për pompat më të vjetra Wilo, një modul IF Wilo-Smart si aksesor

2. një pajisje celulare fundore me funksionin Bluetooth të aktivizuar

3. aplikacioni Wilo-Assistant me funksionin Smart Connect


Pompat Smart Wilo të gjeneratës së fundit

Këto janë pompa Wilo të krijuara për zbatime të zgjuara. Pompat inteligjente Wilo-Stratos MAXO dhe Wilo-Stratos GIGA2.0-I janë të pajisura nga fabrika me një modul Wilo-Connect për aplikacionet Bluetooth. Këtë mund ta shihni menjëherë kur ndizni pompën me simbolin tonë Smart-Connect.

Pompë Aksesorët e nevojshëm
Wilo-Stratos MAXO Moduli i integruar Wilo-Connect Bluetooth, nuk kërkohet aksesor shtesë
Wilo-Stratos MAXO-D Moduli i integruar Wilo-Connect Bluetooth, nuk kërkohet aksesor shtesë
Wilo-Stratos MAXO-Z Moduli i integruar Wilo-Connect Bluetooth, nuk kërkohet aksesor shtesë
Wilo-Stratos GIGA2.0-I Moduli i integruar Wilo-Connect Bluetooth, nuk kërkohet aksesor shtesë
Wilo-Stratos GIGA2.0-D Moduli i integruar Wilo-Connect Bluetooth, nuk kërkohet aksesor shtesë

Pompa Wilo të zgjuara të pajtueshme

Duhet të bëhet një dallim midis pompave Wilo, për të cilat moduli Bluetooth Connect nuk përfshihet në objektin e dorëzimit. Ne i caktojmë dhe i shënojmë këto pompa si "të pajtueshme" për aplikacione të zgjuara.

Pompë Aksesorët e nevojshëm
Wilo-Stratos PICO Wilo-Connect Modul Bluetooth
Wilo-Stratos PICO-Z Wilo-Connect Modul Bluetooth

Pompat e vjetra Wilo

Pompat e gjeneratave të mëparshme, nga ana tjetër, kërkojnë një modul IF Wilo-Smart për aplikacionet Bluetooth:

Pompë Aksesorët e nevojshëm
Wilo-Stratos Wilo-Smart IF-Modul Stratos
Wilo-Stratos GIGA Wilo-Smart IF-Modul
Wilo-CronoLine-IL-E Wilo-Smart IF-Modul
Wilo-VeroLine-IP-E Wilo-Smart IF-Modul

Wilo-Assistant

Aplikacioni për të gjitha rastet.

Aplikacioni Wilo-Assistant u ofron instaluesve të gjithë botën e teknologjisë shumë efikase të pompave në telefonat inteligjentë dhe tabletët.

Shkarkoni Wilo-Assistant nga dyqani juaj i aplikacioneve.

zbuloni më shumë rreth aplikacionit Wilo-Assistant

Pompat Smart Wilo të gjeneratës së fundit:

Ne kemi përgjigje për pyetjet tuaja

Produktet dhe shërbimet tona kanë zgjuar interesin tuaj? Atëherë ne jemi të lumtur të ndihmojmë!

Pavarësisht nëse është krijimi i një oferte apo redaktimi i specifikave të shërbimit, dizajnimi i llojeve të ndryshme të pajisjeve, këshillimi për zgjedhjen e pompave dhe pajisjeve, ose thjesht ndihma me çështjet hidraulike dhe të kontrollit.

Mos ngurroni të kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të shitjeve dhe të caktoni një termin. Ju presim me padurim!

Gjeni kontaktin e duhur për pyetjen tuaj.