Kërko
Kontaktoni
E-Mail
Krijimi i katalogut
Te Preferuarat e mia
Krahasimi i produkteve

Pasqyrë e shpejtë – me teknologji inteligjente nga Wilo.

Nga integrimi në automatizimin e ndërtesës, te aksesi në distancë dhe kontrolli në vend nëpërmjet aplikacionit: Ne ju rrjetojmë me zgjuarsi me pompat dhe sistemet tuaja të pompimit dhe ju japim një përmbledhje celulare të vendndodhjeve të sistemit dhe gjendjeve të funksionimit. Zgjidhni një nga produktet më poshtë për të mësuar më shumë rreth lidhjes.

Zgjidhje lidhëse për shërbimet e mirëmbajtjes së ndërtesës

Zgjidhje lidhëse për menaxhimin e burimeve ujore

Ne kemi përgjigje për pyetjet tuaja

Produktet dhe shërbimet tona kanë zgjuar interesin tuaj? Atëherë ne jemi të lumtur të ndihmojmë!

Pavarësisht nëse është krijimi i një oferte apo redaktimi i specifikave të shërbimit, dizajnimi i llojeve të ndryshme të pajisjeve, këshillimi për zgjedhjen e pompave dhe pajisjeve, ose thjesht ndihma me çështjet hidraulike dhe të kontrollit.

Mos ngurroni të kontaktoni zyrën tuaj më të afërt të shitjeve dhe të caktoni një termin. Ju presim me padurim!

Gjeni kontaktin e duhur për pyetjen tuaj.